Golftutkusu yeni üyelik ve mesajlaşma sistemi hakkında genel duyuru


AhmetCakmak

Yönetici
Katılım
17 May 2017
Mesajlar
5,772
Tepkime puanı
8,318
Konum
İstanbul
İsim
Ahmet Çakmak
Selamlar dostlar,

Gün geçtikçe büyüyen Golftutkusu Forum sitemizde her zaman bilgi alışverişi ve dostluk ortamını korumaya ve yeniliklerle platformumuzu geliştirmeye çalışıyoruz.

Forum içerisinde yardımlaşmanın bazen suistimale dönüştüğünü farkettiğimiz için üyelik ve mesajlaşma sisteminde bazı değişikliklere gittik.

Bugünden itibaren yeni üyelik ve mesajlaşma sistemi:

- Golftutkusu'na yeni üye olan veya üyeliği eski olsa bile 50'den az iletiye sahip olan herkes "Yeni Üye" sayılmaktadır.

- "Yeni Üye" grubu için mesajlaşma sistemi ve imza kullanımı aktif değildir.

- "Yeni Üye" grubu alışveriş/ticaret kategorisinde alım veya satım ilanı açabilmek için "Üye" grubuna terfi etmesi gerekir.

- 50 veya daha fazla iletiye sahip olan herkes otomatik olarak "Üye" grubuna terfi eder ve böylece mesajlaşma sistemi aktifleşir. Artık alım veya satım ilanı da oluşturabilir.

Ayrıca yeni üye olan herkese forum kuralları ve tanışma bölümünde kendini kısaca tanıtması için otomatik olarak mesaj gönderilmektedir. Kendini tanıtmak zorunlu değildir fakat bir ortama girildiğinde nasıl kendimizi kısaca tanıtıyorsak bu platformda da kendinizi tanıtmak sizin için daha iyi olacaktır.

Çok yakında diğer yenilikleri de duyuracağız.

Herkese iyi forumlar.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Zuperrrr


Ellerine saglik

 
Gerek teknik bilgi paylaşımı  gerek sosyal etkileşimi yükseltici düzenlemeler elbet forma ve kullanıcılarına katma değer sağlıyacaktır. Bu yönde emeği geçen herkese teşekkür ederim.

 
Ben de diyorum ban mı yedim meğer yeni kural gelmiş :)

Mantıklı ve yerinde bir karar olmuş.

 


Geri
Üst Alt