Pasifik Mavi Golf Tampon Sürtmesi


Golfcu34

Yeni Üye
Katılım
4 Ara 2019
Mesajlar
19
Tepkime puanı
9
İsim
Serdar
merhaba arkadaşlar, 

maalesef akşam bıraktığım gibi bulamadım arabamı. ön tamponuma sürterek devam etmiş elemanın biri. Aracım pasifik mavi. sizce ne yapabilirim? belli kısmı pasta cila ile hallederim gibi ama derin kısmına naparım bilemiyorum. Öneri ve tavsiyelerinize açığım. 

1.jpg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Golfcu34  tamponu hafif sıcak su ile iyice silin sildikten sonra elinizi gezdirin derinse eğer çizikler pasta cila ile kurtaramazsınız fakat eğer derin değilse ve az bir bölgeyse internet üzerinden yada herhangi bir oto boyama dükkanından aracınızın renk koduna göre boya hazırlatın ve sulu boya fırçası ile uygulayın yapamam diye düşünmeyin çok basit bir işlemdir. Eğer ki çizilen bölge çok büyük ve sırıtıcak gibi düşünüyorsanız mecbur kaportacıda boyatıcaksınız tavsiyem komple tamponu boyatmanız olacaktır.

Geçmiş olsun...

 
merhaba arkadaşlar, 

maalesef akşam bıraktığım gibi bulamadım arabamı. ön tamponuma sürterek devam etmiş elemanın biri. Aracım pasifik mavi. sizce ne yapabilirim? belli kısmı pasta cila ile hallederim gibi ama derin kısmına naparım bilemiyorum. Öneri ve tavsiyelerinize açığım. 

Ekli dosyayı görüntüle 46003
Geçmiş olsun.

üst taraf pasta cila ile gider. Alt taraf pasta cila sonrası rütuş boyası ile giderilebilir 

 
Az devirli polisaj makinasıyla boyayı yakmamaya özen göstererek kalın pasta üzerine ince pasta sonrasında da derin çizikler için aracınızın boya koduna göre hazırlanmış boya ile ince boya fırçası kullanarak rötüş yapabilirsiniz/yaptırabilirsiniz. 

Geçmiş olsun tekrardan. 

 
Geçmiş olsun. Pasta biraz temizlese de iz kalacaktır. Rütuş nasıl olursa olsun belli ediyor kendini. Belki yarım boyanabilir tampon. Ben olsam öyle yapardım. 

 
@Golfcu34 Mini onarım var ise miniden yaptırın derim, yoksa boyacı ustasına verin (tonu tuttursun) ben sizin oradaki auto king i bilemiyorum ama bizim buradakinin yaptığı yeri kendi ustama bir daha yaptırdım. ustalar çok önemli.

 
bauhaus'tan şunu almıştım.Gözümüz yormayacak kadar iyi iş yaptı.
4a5cfe47be35e4390e63bfb40294e20e.jpg


 
@Alii  o şekil de sırıtıyor ya çok iyi bi usta olması lazım ben yaptırmıştım arka tampona ton farkı olmuştu biri çok parlak biri hafif mat falan. Komple boyatması daha iyi olur

 
Degerli fikir ve yorumlariniz icin teşekkür ederim. Cok büyük bisey gibi durmasa da göze batan bi olay maalesef:)

Tampon boyatması dışındaki seceneklere göre hareket etmeyi düşünüyorum.  

 
@Golfcu34  dediğim şekilde yapın hocam siz çok derin çizik çıkmaz gibi duruyor. 

Boyacıda bir kutu boya + boyaya uygun bir vernik 

Daha sonra da böyle ufak tefek şeyler çıkarsa kullanırsınız  (y)

Maliyet de 100 tl yi geçmez.

 

Fotoğraflarını çekin kenarda Dursun satarken gösterirsiniz Titiz bir ustada lokal yaptırın 

 

Geri
Üst Alt