Yetkili Serviste Takılan Cobra Parkmaster Sesli Arka Park Sensörü Yorumlarınız veya Farklı Önerileriniz


Hepsi birbirinin aynısı hiç bir farkları yok, bence o kadar para vermeye gerek yok, ben sıradan bir park sensörü taktım 7 senedir kullanıyorum.
Eğer illa orjinal görsel destekli olsun gibi bir takıntınız yoksa sadece işlevselliği lazım ise, Servise veya Ender gibi yerlere parçalanmanıza gerek yok. İyi bir oto elektrik aksesuarcı bulun taktırın. Oto sanayilerde bu işi çok iyi yapan yerler var.
 
Hocam bende 2019 golf midline plus var. Bende servis cikisli sesli cobra park sensörü taktirdim. Orjinaline en yakin bunun olduğunu söylemişlerdi. Dediginiz gibi bende tampon sıfır beklerken tampon içerisinde değilde sanki Sensörün altında pul varmış gibi duruyor ama göze batan bir sey degil. Belki boyadan duruşu oyle beyaz renk olduğu için. Gayet memnunum. Yağmur da karda hic bir skintisini yaşamadım. Takmanizi öneririm illa ki serviste taktircam derseniz. Ve herhangi bir tuşu bulunmuyor. Geri vitese taktiginizda yuksek sesle muzik açıksa kismaniz gerekir.
Orjinalinde müzik açıksa kısıyor ve ileride 1 parça güncelleyerek manevra frenlemede destekliyor. ayrıca ön ekrana park pilot ekranı çıkarak mesafe gösteriyor. Ben her türlü orjinal yaptırsın derim ama fiyat/performans tabi tartışılır.
 

Geri
Üst Alt