B8 R-line Dönüşüm



Verilen emek ortada. Onun üzerine bir de tane tane belgelenip paylaşılması; elinize sağlık. Hepsinden önemlisi baba oğul geçirilen vakit ve paylaşılan emek; çok kıymetli. İyi ki yapmışız, diyeceksiniz.

Beraber güle güle, kazasız belasız kullanın.

 
Ben bu gruptan çok şey öğrendim ve hala da öğreniyorum. Forum ortamı bambaşka. Yapılan işleri detaylı paylaşmam; yapmayı düşünenler için bir nebzede olsa yardımcı olabilmek. Özellikle arabaya yapılan işlerin, iş bilen insanlar tarafından takdir görmesi çok güzel bir şey. Yorumunuz için çok teşekkürler, cümleten kazasız belasız kullanalım. Selamlar.. @SCC

 
  • Beğen
Tepkiler: SCC
Merak edenler için aracın güncel hali bu şekilde. Verona jantları dolar kurundan dolayı askıya almak zorunda kaldım. Bu ay içinde ambiyans aydınlatmalı trim uygulamasını hayata geçiricez nasipse. Detayları buradan paylaşıcam tekrardan.
 

Ekli dosyalar

  • IMG_8785.jpg
    IMG_8785.jpg
    186.4 KB · Görüntüleme: 58
Güncelleme var mı yeni?
Bundan sonra sadece ambiyans aydınlatmalı dış kapı kolu taktırdım. Dolar kurundan dolayı aylardır pek bir şey yapmak içimden gelmedi. En basitinden ambiyans aydınlatmalı trim yapıcaktım ama şu an sadece yurtdışından bana gelişi 12 bin lira civarında. O yüzden soğudum retrofit işlerinden.
 

Geri
Üst Alt