Yeni Golf R'ın kamuflajsız görüntüleri sızdırıldı


Negatiwe

Efsane Üye
 
Katılım
6 May 2015
Mesajlar
8,006
Tepkime puanı
4,451
Konum
İstanbul
İsim
Serdar K
Geçtiğimiz yılın son çeyreğinde tanıtılan sekizinci nesil Golf ailesi genişlemeye hazırlanıyor. Ailenin güçlü üyesi olarak en tepede yer alacak yeni Volkswagen Golf R’ın kamuflajsız görüntüleri ortaya çıktı.

Yeni Volkswagen Golf R’ı daha önce birçok kez pistte test edilirken görmüştük fakat ‘wilcoblok’ isimli Instagram kullanıcısının paylaştığı bu fotoğraflar performanslı modele daha net bir bakış atmamızı sağlıyor. Paylaşılan fotoğraflarda aracın büyük hava girişlerine sahip ön tamponunu, gümüş renk ayna kapaklarını, Y şekilli büyük jantlarını ve mavi kaliperlerini görebiliyoruz. Yeni Golf R’ın arka bölümünde ise dörtlü egzoz çıkışına sahip agresif bir difüzör mevcut. VW logosunun hemen altında ise ‘R’ rozeti yer alıyor.

Yeni Volkswagen Golf R’ın iç mekanından paylaşılan fotoğraf bizlere çok bir şey göstermiyor. Ancak dokunmaya duyarlı multimedya tuşlarına sahip direksiyonun ‘R’ rozetiyle ve mavi dikişlerle süslendiğini görebiliyoruz. Vites kulakçıkları, dijital gösterge ekranı ve karbon fiber detaylar da yeni Golf R’ın iç mekanındaki özelliklerden. Burada göremediğimiz bazı diğer özellikler de R logolu spor koltuklar ve 10 inç ekrana sahip bilgi-eğlence ekranı olarak sıralanabilir.

Yeni Volkswagen Golf R’ın gücü henüz resmi olarak doğrulanmadı fakat daha önce çıkan haberler ışığında yeni Golf R’ın 333 beygir güç üreten 2.0 litre dört silindirli turbo benzinli motorla gelmesini bekleyebiliriz. DSG şanzıman ve 4Motion dört tekerlekten çekiş sistemi de yeni Volkswagen Golf R için dile getirilen özellikler arasında.

Eğer pandemi engeline takılmazsa yeni Volkswagen Golf R'ın 2020 yılı bitmeden tanıtılması ve 2021'de yollarda olması bekleniyor.

yeni-volkswagen-golf-r-in-kamuflajsiz-goruntuleri-sizdirildi-5946-2.jpg

yeni-volkswagen-golf-r-in-kamuflajsiz-goruntuleri-sizdirildi-5946-1.jpg

yeni-volkswagen-golf-r-in-kamuflajsiz-goruntuleri-sizdirildi-5946-3.jpg

yeni-volkswagen-golf-r-in-kamuflajsiz-goruntuleri-sizdirildi-5946-4.jpg

 
Yeni corolla hb bile bu arabadan daha R [emoji2]


Sent from my iPhone using Tapatalk

 
MK 7.5 bunun yanında Marlyn Monroe gibi, bu da MK 7.5 un yanında Yıldız Tilbe gibi kalır. çok çirkin.  alınmaz.

 
Şu kasayı canlı gördüğümde bir mucize gerçekleşmesini bekliyorum, yoksa sevmem mümkün değil.

R heyecanlandırmadı beni, GTI daha yakışıklı sanki.

 
@Negatiwe arka tamponun hatlarını çok keskin buldum. yakışmamış sizce?

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Her anlamda hayal kırıklığı oldu bu kasa bence.Zaten bir senedir ülkemize de gelmiyor.TR'de satılacağı dönem kısa olur. 

 
Hiç heyecanlandırmıyor Audi’yi örnek almaları gerekir. 

 

Pazlar günleri kamuflajsız sivil kıyafetle çarşıya çıkardık , karizma top yapardı bizde. (İzmir bergama 277 KD  . 1.piyade bölüğü)

Kamuflajsız Golf R  ? Bu belki kamujla adam olur ???

 

Geri
Üst Alt