Golf 7 İstanbul Göcük düzeltme


Kumanson

Yeni Üye
Katılım
7 Ağu 2020
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
İsim
Tarık
Merhaba 

aracıma seyir halinde aracıma çarpıp kaçtılar. Plakasını aldım fakat gerisi uğraş. Kaskodan yaptıracağım. Fakat iyi bir usta bulma konusunda çok şüphelerim var. İstanbul Avrupa yakasında tecrübe ettiğiniz firma var mı? Bir kaç usta ile görüştüm ön kapı boya,  diğer yerler boyasız olur dediler. Avekde Göcük düzeltme varmış. Gitmeye değer mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum. 
 

 
hocam bende ramide sancak otoda yaptırmıştım 0534 269 86 04 bir görüşün isterseniz memnun kaldım işçiliğinden 

 
Hızlı yanıt için çok teşekkür ederim. Çok karamsarlığa kapıldım. İstanbulu da bilmediğim için buraya bakmıştım, hatta sizin açtığınız konuyu görünce giriş yaptım bende. 
 

avek ve rs gibi kurumsal firmalar hakkında düşünceniz nedir?

 
@Kumanson Bu konularda Butik çalışan firmaları tavsiye eder genelde herkes. Göçük, lokal boya vb durumlar için yetkili servisler pek önerilmiyor. O yüzden bende uzun araştırmalar sonucu dediğim yerde işlem yaptırdım ve çok memnun kaldım. Hatta mavi golfü olan 22 plakalı arkadaş sizi tavsiye etti kapısındaki göçüğü size yaptırmış derseniz pazarlıkta yardımcı olacağını düşünüyorum.

Ayrıca aracın hasar resimlerini paylaşırsanız arkadaşlarımız göçük düzeltme ile ne kadar düzelebileceği ile ilgili detaylı bilgi de verebilir.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt