DOD Fiyatlari


krym

Katılımcı Üye
 
Katılım
23 Şub 2019
Mesajlar
2,211
Tepkime puanı
3,384
Konum
viyana-istanbul
İsim
hakan
Araç
MK8 GTI
Merhaba arkadaslar, 2.el pazari malum fiyatlar acayip bir hal aldi, arabami degistrimeyi düsündügüm icin piyasa arastirmasi yapiyorum belli bir süredir, DOD gibi kurumsal bir firmada fiyatlari bu kadar yukari cekince benimde kafam karisti, fiyatlar hakkinda yorumlarinizi bekliyorum

Ekran Resmi 2019-12-24 20.57.16.png

Ekran Resmi 2019-12-24 20.57.02.png

 
Konuyu yanlislikla tanisma salonunda actim

 
Ben arabam icin 152 bin lira istiyordum, benim arabanin camtavnsizi ilk fotodaki arac, 179500 lira, rengi bile ayni, sadece camtavan eksik, simdi ben kaca satayim?

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ocak 'ta demek ki büyük zam var bu durumda döviz en az %10 artacak gibi yoksa bu kadar abartı bir artış yaşanmaz ikinci elde. Bu işi sadece 0 km araç yokluğla açıklamak doğru gözükmüyor.

 
Hocam aynen benimde 2016 1.2 tsı var 130 yazmışlar ne diyo dedim bunlar allah var sıfır yok ya 2. Eller tavan yaptı sanırım

 
Benim de aracım 2018 1.0 DSG COMFORTLİNE cam tavanlı sürüş konfor paketli. Arabayı elden çıkarmayı düşünüyordum fiyatları görünce çok şaşırdım.Aracı satacak belli bir değer oluşturamadım. Nerelere ulaştı ve gidecek akıl alır gibi değil.. 

 
@Srknzgn sizin aracin benzeri kasim ayinda 147 bine satildi, simdi 147 bine verseniz havada kaparlar

 
@krym Beyaz renk 13 binde sıfırdan farksız  😅Yeni Dod fiyatlarına göre oldukça yüksek değerler yazmalıyım 🤭

 
Görülen o ki arkadaşlar herkes aracının değerini bilip değiştirmeyi düşünmesin yerine konulacak olan için kaç bin TL fark çıkacağının ucu yok.

 
@KaiZeN aynı makas aralığında sattıktan sonra neden araç değiştirilmesin ki?

sonucta onların arabası elmas sizdeki kömür değil, onlar ne kadar yükseltiyorsa sizde o kadar yükseltin fiyatı aradaki makas aynı kalsın.

 
@krym sizinde aracınız değer kazandı sonuçta bu durumda sizin bir zararınız yok gibi, Onlar ne kadar eklediyse sizde o kadar ekleyin, aradaki fark hep ayı kalsın onlar yükseltirken siz neden yükseltmeyesiniz.

 

Şuan Dod'un 2019 model 4-5bin km'deki araçlara yazdığı fiyatlar geçen ay sıfır sattığı fiyatlardı. 2019 model satışlarının bitmesi en çok bayilere/galerilere yaradı. Bir anda ellerindeki 2.el araçlar değerlendi ve şu zamana kadar hiç 2.el satmaya girişmeyen bayilerin bile her marka ve model 2.el araç alımı yaptığını görüyoruz.

 

Geri
Üst Alt