Golf 8'in Çarpışma Testinde Kapısının Açılması


DuzboruDownpipe

Katılımcı Üye
 
Katılım
19 Eki 2017
Mesajlar
1,020
Tepkime puanı
1,485
Konum
Kocaeli
İsim
Ali

Bu konu hakkında siz değerli dostlarımın fikirlerini bekliyorum. Bu hata düzeltilmeden araçlar satışa çıkmamalı bence. ENCAP da parayı kasaya atıp 5 yıldızı verdiğini bu kadar belli etmeseydi keşke. Kapısı açılan bir aracın testten nasıl geçtiğini anlamak güç.

 
Kapıya o darbeyi alınca açılması normal değil mi. Sonuçta ice dogru eziliyor ve bu sayede kilidinden kurtuluyor. Ben de başka bir noktadan çarptığı halde kapı açılıyor sandım 

 
Kapıya o darbeyi alınca açılması normal değil mi. Sonuçta ice dogru eziliyor ve bu sayede kilidinden kurtuluyor. Ben de başka bir noktadan çarptığı halde kapı açılıyor sandım 
Güvenlik gereği kilidinden kurtulmaması lazım hocam., ama aynı zamanda da yolcu kapıyı açabilmesi lazım..

 
@Kysr038 Ali Hocam cevaplamış zaten, ben de bir örnek vereyim. Aşağıda attığım videoda side mobile barrier testine bakın. Olması gerekenin nasıl olduğunu göreceksiniz. Rakiplerinin hepsinde durum aşağıdaki gibi. Golf'te böyle bir sıkıntı olmamalıydı.,t:

Edit: Birkaç rakibinin videosunu ekledim.



 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ncap anladigim kadariyla bir miktar finans destegi ile her araca (abarti bir kusur olmadikca) 5 yildiz yapistiracak bir halde. Bu bir sorundur ve onemli bir sorundur, kilit mekanizmasindan bile birseyler calindiginin kaniti bence bu test. Mk8 gercekten her gecen gun sogutuyor kendinden.

 
Zamanında da cc’nin kapısı kopmuştu :)

 

arada gerçekten fark var 

 
S90 bile ön çarpışmada perde hava yastıklarını açmazken golf 8 açıyor hep olumsuz eleştiri yapmayalım diye not düştüm, avantaj mıdır dezavantaj mıdır orası tartışılır.



 
Moderatör tarafında düzenlendi:
ALLAH bilir acaba bu kez de kilit mekanizmasından mı maliyet tasarrufuna gittiler de böyle bir sonuç oldu çok vahim kaputun altındaki amortisörü bile çalan zihniyet daha neler neler yapar bakalım göreceğiz...

 
Kesinlikle normal gözükmüyor, golf 7 nin çarpışma testlerine bakın inanın iki araç arasında gözle görülür şekilde farklar var, golf 7 daha sağlam hissettiriyor, aynı sınıfta 5 Yıldız alan rakip  araçları izledim zira onlarda kapı açılma mevzusu yok, enteresan bir durum.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Kapisi acilmayan araclarin kapisini kilit mi tutmus yoksa kaporta ezildigi icin kasilip mi acilmamis tam cozemedim ama

Mk8 jantlarinin cok cirkin oldugu bi benim mi dikkatimi cekti 😄

 

Geri
Üst Alt