AKÜ Bitti Ve Motor Beyni yandı Bilgisi olan.


EMR

Yeni Üye
Katılım
4 Eyl 2019
Mesajlar
9
Tepkime puanı
4
İsim
Emr
Merhaba, Aracımla durdum stop etti 12V akü hatası  fren hatası autohold ve OPS hatası vs hata verdi. Aküden olduğunu düşündük araç kendini kilitledi. Çalıştıramadık aracı. Fakat takviye yapınca el frenini indirebildim camları indirip kaldırabiliyorum.  Ustamıza gösterdik Motor Beyni yanmış ve akü de boş. Bu konu ile alakalı fikri olan var mı ? Golf 7 1.2 TSI için nereden bulabilirim.

Teşekkür ederim şimdiden fikirleriniz için.


 
@Recep Gül hocam haklısınız alıp tanıdığım bir yere götürdüm aracı zaten ne yapmış bu dedi kendi ustam

 
Upvote 0
@Golfmk7 valla ordan alıp kendi ustama götürdüm beyin söküldü ufak bir yanık var.  O yapmış olabilir mi. Hatta tüm eleştirin tesisatı elden geçmeli vs diyince dokundurtmadık araca bidaha çektirdim ordan. Şuan maslak life garage da Erkan usta bakıyor 

 
Upvote 0
Bizim araçlara başka araçtan takviye yapılmasının araç beynine zarar verebilecegini duymuştum daha önce. Muhtemelen yapilan takviye sırasında oluşmuş olabilir. Servis danismani ne kendi aracınıza başka araçtan, nede başka araç için aracinizdan takviye yapmayin beyne zarar verebilir demişti.

 
Upvote 0
akü kaç yıllık? ömrü bitmiş olabilir mi? yeni akü takın eski akünün de üstündeki barkotun fotoğrafını çekin sorun olursa lazım olur.akü bitmesi bir çok arıza ışığını yakar ama beyin yakmaz..

 
Upvote 0


Geri
Üst Alt