Tekrar merhaba!


mapiper

Üye
Katılım
23 Tem 2019
Mesajlar
84
Tepkime puanı
55
Konum
istanbul
İsim
hüseyin
Arkadaşlar tekrar merhaba herkese!

bundan yaklaşık bir ay önce epey başınızı ayırtmıştım :):) yeni bir golf alma aşamasındaydım bütçem gereği 1.6 dizel ve 1.0 arasında çok kalmıştım.  Sonuç olarak bi tane 2018 1.6 beyaz renk 15 binde ilk sahibinden araba bulmak nasip oldu ve aldık vesselam. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki kesinlikle dizel aldığım için pişman değilim zira şehir içi dur kalklarda verimli ve korkusuz gaz basmak gibisi yok en basitinden. Önceki aracım olan Opel 2016 1.4 le kıyaslayacak olursam performans olarak Opel. Bi tık daha iyiydi (150 beygirdi) onun dışında iç konfor tokluk hissi ve yol tutuş bariz olarak golfün iddalı alanları. 
  Şimdi fazla da uzatmadan iki üç sorum olcak:

1- multimedya sistemde mute ( ses kesme) Özelliği yok şaka gibi. Ya da ben bulamadım.

2- favori radyo ayarlamanın en kısa ve basit yolu nedir? 
bi de üst limit 15 favori midir?

teşekkürler şimdiden. 👋🏻

 
@mapiper Hayirli olsun kazasiz sorunsuz kullanirsiniz insallah. 400-500 km sonra uzun sureli yakit tuketiminizi paylasirsaniz faydali olacaktir.

Multimedyada ve direksiyonda mute secenegini ben de bulamadim ama arastirmadim da. Belki de kullanim kilavuzunda yaziyordur. Ben acil durumlarda ekrandaki tustan kapatiyorum maalesef.

Favori radyolarin frekansini ayarladiktan sonra ekrandaki kutulara basili tutunca kaydediyor eger sordugunuz buysa. Ust limit eger yazilimla falan acilmiyorsa ana ekrandaki kadardir. Cogu aracta 9 kanala kadar kaydediliyor. 

 
Hayırlı olsun

Dsg mi? Manuel mi?

Sunroof varmı?

Ne kadara aldınız?

 
@yunusaktas91 aldıktan sonra şehir içinde ortalama 1000 den fazla yaptım. Hiç dikkat etmeden kullanıyorum. Yarın bi bakayım yazarım. 

 
@Savatage dsg sunrof yok vr 145 civarı aldım. Şu anki fiyatlara bakınca aklım almıyor piyasa gerçekten çok saçma arkadaşlar 165 170 yazanlar var. Ve üstelik benimki comforline ama boş comforline değil ( sürüş konfor ve ışık paketi var ). Açıkçası arkadaşlar İstanbul da olmama rağmen aracı bulmakta çok zorlandım zira al-satçılar ilana Düşer düşmez bastırıp gidiyorlar çalıştığımız için bize Fırsat kalmıyor. Sonuç olarak ilk sahibinden beyaz ve 15 binde tam aradığım bi araç buldum. Çok da memnunum. 

 
Hayırl olsun hocam km düşükmüş kazasız belasız binersiniz inşallah  :)

 
@Serkanasn satılık olan muadilleri için bence çok iyi bir km. Ayrıca ilk sahibinden olması ve sahibini tanımak vs. Bunlar benim için önemliydi. 2017 2018 golf 1.6 lar genellikle al Satçı veya esnafların elinde    Para karşılığı alınmış yatırım araçları. Süreç içersinde bunları gördüm

 
@mapiper aslında al-sat işi yapanlar sahibinden satanlardan daha uyguna daha temiz araç satıyorlar, garip bir şekilde sahibinden olunca daha pahalı olmalı gibi bir inanış var😊

 
@Serkanasn yani zaman zaman sizin dediğiniz durumlarla da karşılaştım. Sonuç olarak ben aradığımı bir şekilde buldum. Bundan sonrası için araç arayanlara allah kolaylık versin. Zira 2020 golf 8 lerde dizel seçeneği olmayacak gibi söylentiler var. Bu tam olarak ikinci ele nasıl yansır bilemiyorum bildiğim şu ben alırken 140-145 bandında olan 2018 comforline dsg ler şimdi 160-170 bandına çıkmış ve üstelik bu dediğiö zaman dilimi çok kısa daha bşr ay bile olmadı. 

 
Hayırlı olsun.Araciniz sifirdan farksız km side cok iyi.1.0 dsg 2018 de aldim 12 bin küsur oldu.İyi günlerde kullanın.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@fanajal nasıl memnun musunuz? Bi de İstanbul gibi büyükşehirlerde misiniz? Dur kalklarda performanstan memnun musunuz. 

 
@yunusaktas91 merhaba tekrar. Bugğn aracın ortalamasına baktım uzun süreli ortalama 5.9 yakıt aldıktan sonra 6.1 (dün aldım yakıtı hep şehir içinde kullanıyorum) yakıt aldıktan sonra 54 km yapmışım. 

 

@mapiper Dostum ben bayaa memnunum.Bursadayim sehir içi 7 ile 7.5 arasinda geziyorum.Dur kalklarda gaza yüklendiğimde çok harika.Abarti olacak belki ama kalkışta çok cabuk hızlanıyor çoğu araci geciyorum.Gecen lambalarda 1.6 gulietta megane kalktik hatta 1 boy fark verdim dsgyi kalkışta zorlamiyim diye ordan aldim 100 e kadar 1boy geçtim.Ondan sonra zorlamadim.Yeter zaten.Hayirli olsun.

 

Geri
Üst Alt