ön takımdan gelen gıcırtı sesi


cengiz74

Katılımcı Üye
 
Katılım
10 Ara 2019
Mesajlar
581
Tepkime puanı
197
İsim
cengiz
Merhaba bu siteye yeni üye oldum.2014 model golfümü sıfır aldım.1.2 midline benzinli.Heryıl zonguldak ereğlide yetkili serviste bakımlarını yaptırıyorum.Geçen yıl ön taraftan sanırım burçlardan frene basınca ya da araç esneyince bir gıcırtı sesi geliyordu servis yağlama yaptı 330 tl ücret aldı.Ancak bu sene aralıkta servise gitmeden yine yaptı servis danışmanı arkadaş yenisini de taksak yine yapar dedi gelince bakarız dedi.Acaba bu sorunun kesin çözümü var mıdır? Böyle bi sorun yaşayan arkadaş varsa bilgi paylaşrısa sevinirim.
Herkese kazasız sürüşler dilierim.

 
bu sorunun kesin çözümü içi kapalı olan burç takmak çünkü araçlarımızda bu burçlar içi açık geliyor bu açıklıklara da zamanla kir çamur dolunca ses yapmaya başlıyor. yağlamak geçici çözüm. servisten golf r larda olan burçlardan alabilirsiniz (onların içi kapalı) ya da yan sanayi burç alabilirsiniz (onları da kapalı yapıyorlar genelde) 

 
@Unclaimed 

meraba ilginiz için teşekkkür ederim.Burç denenen şey plastik parça mıdır? bir de viraj demir lastiklerinden de olaiblir diye duydum internette? siz ne dersiniz?

 
@Unclaimed 

peki bu burcu yetkili servisten bulabilri myiz? ve bu bizim araca uyar mı sizce?

 
herkese arabayı elletmek istemiyorum.bir de Unclaimed adlı arkadaşımız kapal burçlardan bahsetti acaba nerden bulabilriz

 
şimdi bir yedek parçacııyla kounştum bu kapalı burçları viraj demirine takamazsınız diyor ? o zman bu kesin bi çözüm olmıycak sanıırım..:(

 
%99.9 burçlar çünkü istisnasız her golfte var bu ses. parça kodunu tam bilmiyorum ama retrofit yapan yerlere sorabilirsiniz ya da servise sorarsanız yardımcı olabilirler ama golf r burcu maliyetli olur. yan sanayi olanlara yönelebilirsiniz.

 

Geri
Üst Alt