O km araçta donanım eksikliği mi?


ozan4050

Üye
Katılım
17 May 2016
Mesajlar
107
Tepkime puanı
76
İsim
ozan
3 gün önce 0 km polo comfortline aldım. Ancak ön yolcu koltuğu yükseklik ayarı yok. Malum sitede ilanlara baktığımda var comfortlineda 2018'lerde de var. Vw sitesinde donanımlar doğru dürüst verilmediğinden bi şey anlamadım. Bilgi sahibi olmadan da ST ile görüşmek istemedim açıkçası. 

 
Şimdi baktım model yılı farketmeksizin comfortline araçların hepsinde var.Bence bir görüşün.

 
Hocam nasıl olmaz, önceki aracımız 2012 polo'da bile vardı. Yanılıyorsunuz :)  Yanda mandalı var biraz kurcalarsanız mantığını çözersiniz.

 
Maalesef yok, ben de 2019 yılı itibariyle donanımı azaltmışlardır diye düşündüm ancak tüm 2019 comfortlarda var. Bugün bi ST ile görüşeyim.

 
enterasan bi durum, peki kolun bağlı olabileceği herhangi bir yuva mevcut mu. kol çıkmış montajı yapılmamış vs olabilir.

 
Bu arada ST ellerindeki mevcut diğer 2 comfortline araçta da bulunmadığını söyledi. Son parti araçlar böyle demek ki, iyi de sene sonuna yaklaşırken donanım azaltma biraz garip değil mi!

 
vay  vay vay    2019 araçta   ön yolcu koltuğu yükseklik ayarı yok olacak iş değil 

 
@ozan4050  bu donanım eksiğinden ziyade temel malzemeden kısmışlar herkesin boyu aynı değil yolculuklarda sıkıntı olacaktır açıkçası saçmalamışlar o kadar paranın karşılığında kıstıkları şey komik.

 
Bu arada ST ellerindeki mevcut diğer 2 comfortline araçta da bulunmadığını söyledi. Son parti araçlar böyle demek ki, iyi de sene sonuna yaklaşırken donanım azaltma biraz garip değil mi!
aslında o araçların fabrika model yılı 2020dir. temmuzdan sonra üretilen araçlar sonraki model yılı düzenlemeleri değişiklikleri vs ile gelir.

 
Akil alir gibi degil hocam hem dunya kadar para isteniyor hem donanim kisiliyor, en guzeli makyajsiz kasalar o zaman her zaman. Polora ise diyecek birsey yok yani koltuk yukseltme kolunu bile kaldirdilarsa gorunmeyen yerlerden neler eksiltilmistir Allah bilir. Vw'nin gidisi hic iyi degil

 

Sesli komutu da kaldırmışlar, ayna ve cam kumandalarındaki krom detayları da kaldırmışlar. 

 

Geri
Üst Alt