J FAR hakkında


sefabucak

Üye
Katılım
16 Eki 2019
Mesajlar
65
Tepkime puanı
34
İsim
Sefa
Ben 2019 comfort golf almıştım. Maalesef genelinin rahatsız olduğu halojen far konusunda bende rahatsız oluyorum. J far taktırmayı düşünüyorum. E-baraj tuning diye bir yer taiwan malı J fara 2500₺ fiyat verdi.Herhangi bir yazılım vs. gerekmediğini tak çıkar aparatıyla çalıştığını söyledi. Şimdi sorularım şunlar:

1)taiwan malı ürün bir sıkıntı yapar mı(sonradan problem yaşayan var mı) ?

2)çıkma far taksam daha mı iyi olur? eğer iyi olursa İstanbul'da bildiğiniz çıkma j far satan/takas eden var mı?

3) benim comfort farlarım çıkma olarak ne kadara satılır? araba halen 500 kmde bir çizik falan yok.

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

 
Çıkma far şans işi birazda, denk gelmesi yani, temiz ve hasarsız, bulursanız fiyatta iyi olursa ne ala alın tabi bence.  Gelelim taiwan fara, forumda çok konusu oldu, görüntü güzel tamam ama aydınlatma çok kötü, ışık dağılıyormuş, özellikle yağışlı havada görüş sıfır diyorlar, holojeni ararsınız belkide, ayrıca bir çoğunda buğulanma oluyormuş. Ben gidipte sıfır golfüme bu çakma farları takmam. Herkesin yönelmesinin bir sebebi var sök tak olması... bütçeniz var ise orginal tesisatı yapın, ya da osramın ürettiği yüksek kalite j farlar var, onlarda sök tak şeklinde, forumda alanlar olmuştu, maliyeti bira daha iyi orginale göre. Gerisi size kalmış.

 
Hocam replika tak çalıştır taywan üretimi far kullanan biri olarak dyorumki iş almakla bitmiyor iyi bir ampül olacak takımı 500-600 TL zenon hadi uzunları da 300 TL olsun, tamam görüntü kalitesi güzel aydınlatma güzel gel gelelim ister Çin ister Tayvan malı olsun her 10 tanesinden 8 i problemli ben sorun yaşamadım ama meşakkatli iş kısacası attığınız taş ürküttüğünüz kuşa demiyor benim önerim çıkma orjinal basic zenon farlar olacaktır 

 
Bu konuyu bir oku hocam sona doğru özellikle

 
@Golftdi hemen hemen aynı şeyler yazmışız hocam bu fuarlara en iyi kalite zenon takrsanız aydınlatma yağmur çamur fark etmez gayet iyi ama üzerinde led zenon diye tabir edilen tanesi 100 TL olan bir ampül alırsanız tabiri caizse çakılırsınız 

 
Ustadlarda paylasmis

Sifir golfum olsa kesinlikle cikma ya da taiwan far almazdim

Osramin sifir urununu dusunurdum 5.800 tl civari olan

Yagmurda memnun degilim uzunlarda uzagi benimki odaklamiyor ( philips 4300 k xenon olmasina ragmen)


Kisa farlarda gece kuru havalarda cok memnunum gorsellikte cok hosuma gidiyor


 
@HONEY Hocam anlamadığım şu J farın markası mı osram yoksa ampül markası mı? Ayrıca ben sadece ön far değişikliği yapacağım arkada bir değişiklik düşünmüyorum yinede 5 bin tl civarı mı? Link falan var mı sizde veya İstanbul'da satan bir yer?

 
Hocam belirttiğiniz far golf 7 için herhalde sinyal farları altta yananlardan. Ben bunu takarak arabayı eskiye doğru götürürüm. Orjinal far diyenler var. Orjinal farı nereden bulabiliriz? Yetkili servislerde var mı varsa ne kadara mal olur acaba?

 
@sefabucak Sanırım bulduğunuz far Gt modeller için olan kırmızı farlardan. Krom çizgili olandan Türkiyede aramadığım yer kalmadı gittigidiyor ve N11 üzerinden satışları görünüyor EB, Beyaz, Xpower ve Fs Tuning gibi yerlerin ancak aradığında elimizde kırmızı olanı var diyorlar. CE belgesi olmadığı için gelen bütün ürünler gümrüğe takılmış sanırım,  çözülmeside kısa zamanda zor dediler. Bende çareyi Çinden kendim almakta buldum, umarım benimki de takılmadan sıkıntısız gelir, bekliyoruz bakalım j farımızı😊

 
@sefabucak aynen bu 7 icin olan 7.5 icinde sanirim vardir ebay.de ye bakin bir birde ben 7 icin servise sorduğumda bana uzay oto bu sekilde değişim servis yapmıyor demişti. Sizin yeriniz de olsam servis yerine orjinal cikma alir takarim ama beyinleri idi ledi idi vs derken yine bir ton masraf olacaktır. Hatta maslakta ben 7 icin uled orjinal cikma sorduğumda bana 6 bin lirayi bulur demişti bir abi. Birde şu var tabi orjinali hiç bozmamak!!! 

 

Geri
Üst Alt