Gateway ve odis kodlama ne kadardır?


golf87654321

Yeni Üye
Katılım
27 Eki 2019
Mesajlar
12
Tepkime puanı
1
İsim
ahmet
Arkadaşlar elİmde direksiyon tuş seti ve çerçevesi var cruse controlsüz midline plus aracıma takacağım. Sadece gateway ve odis kodlama kaldı geriye. Bunların ortalama fiyatları hakkında bilginiz var mı? Ona göre yol yakınken elimden çıkarıcam tuş setini bu kalanlar pahalı ise.

 
Bileşen  koruma Kaldırılacak . Yedek alınıp yeniye yazılacak. 20 dakikalık iş ama online gerekli.bence 200-300 tl aralığında tutar. Online işi olmasa yapalım derdim ama bende online yok. 

 
Forumda bu tip online işleri yapan kimse yok mu, benim de önümüzde ki ay sürüş profili ekleme işim olacak kiminle iletişime geçebilirim.

 
800 e patlar bende yaptırdım 2 kez kodlanması gerekiyor 

 
vag stores instagramdan ulaşıp fiyat alabilirsin 

 
Şuanda  online aktivasyon yapılamıyor diye biliyorum hocam.  VW  yeni güncelleme ile engelledi. Kırıldı mı kırılmadı mı bilgim yok tabi. 

 
merhaba yeni konu açmayıp bu konu üzerinden bir soru sormak istiyorum bende mid versiyon gateway var ve hız sabitleyicim mevcut. high versiyon hatevay aldım elimde vas5054 mevcut ve çin sitesinden de 1 defalık online kodlama satın aldım. şimdi ben gatewayden cp kaldırabilirim ama cp kaldırınca benim hız sabitleyicim de geri gelecek mi yoksa onun içimnde mi ayrıdan tekrar online kodlama yapmakl lazım. 

 
tekrar kodlama gerekli çalıştırmaz diye biliyorum ben 

 
@golf87654321 Eğer aliexpress ten düşünürseniz high gateway 250-300 TL gibi alınabiliniyor

 
Kodlamaya minimum 400 lira fiyat çekiyorlar. Çok pahalı.

 
@Talateser Bi arkadaşımın aracindan çıkan Mid GW var, bi fiyat teklifiniz varsa ileteyim satarsa?

 


Geri
Üst Alt