Golf7 act mi T-roc mu?


osmanteo

Yeni Üye
Katılım
10 Ara 2018
Mesajlar
15
Tepkime puanı
0
İsim
osmanteo
Arkadaşlar 2016 golf 7 ACT aracımı T-Roc ile değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce mutlu olabilir miyim yoksa hayal kırıklığı mı olur?

5EB95EE1-7C3A-474E-83DB-73B395196BCA.jpeg

 
@osmanteo ne beklediğinize bağlı ancak malzeme kalitesi olarak golf daha önce t-roc ı yapmaş olmak için yapmışlar gibi geliyo boyutlarına göre içi dar arada bir kasa yani ben olsam golfle devam ederdim yada üzerine ekleyip yeni bir golf

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Troc değil de o fiyat bandında başka bir araç düşünebilirsiniz. Troc B segmentinde bir araç. Polo’nun yükseltilmiş hali diyebiliriz. Golf’teki konfor Troc’da olmayacaktır. İç kalitesi de aynı şekilde Golf’ten düşük. 

 
hocam polonun büyüğünü troc, golfün büyüğünü tiguan gibi düşünün. kalite olarak düşüş olacaktır, genişlik olarak da aman aman bir şey yok.

 
@osmanteo sizi bu araç mutlu edemiyorsa bence mutluluğu arabada aramayın hocam....

Araciniz maşallah gayet iyi hiç dokunmayın bence çok ararsınız bu aracı...

Saygılarimla...

 
Benim tecrübelerime göre arac 4 ceker sisteme sahip degilse, SUV-Crossover tipi araclar yoltutusu nedeniyle  uzak durulmasi lazim, 4 ceker degilse aerodynamik'ten taviz vermeye degmez, genis arac lazim ise, ya büyük sedan ya da stattion wagon tercih edilmeli, yol tutus-aero dynamik hele ki golften sonra üzer.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
T-roc'u showroom da incelemiştim. iç malzeme kalitesi oldukça kötü, golften sonra beğenmezsiniz, ancak donanım ve sürüş dinamikleri nasıldır kullanmadan bilemeyiz.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim bi arkadaşım Golf'den tiguana geçti. ''Kalite olarak aynılar.Fakat sürüş olarak golfü arıyorum'' demişti. Tiguan da bile durum böyleyse T-ROC'u düşünemiyorum. Benim de showroom da T-Rocu inceleme imkanım olmuştu. Malzeme kalitesi vasattı. Yüksek Polo gibi duruyor. Bence test etmeden, iyice araştırmadan almayın ...

 
Hafta sonu showroom da bizzat inceledim dışarıdan baktıgın zaman ilgi çekici tasarım ve albenisi olan bir tasarıma sahip.

bagaj gayet başarıli ve geniş. ama koltuga oturdugun zaman büyü bozuluyor gögüslügün üst kısmı bile sert plastıkten yapılmış cok kalitesiz. sürüs dinamiklerinin ise iyi olacagını zannetmiyorum. 

 
Değerli fikirleriniz için teşekkür ederim. Aynı düşüncedeyim bazı konularda; ön göğüsteki sert plastik, kapı yanlarında da var . Koltuk döşemelerinde güderi kullanılmamış olması da tuz biber.. Şoför koltuk altında ufaltılmış bir göz var ama çekmecesi yok. Hatta orta konsoldaki bardak sıkıştıran plastik kıskaçlar bile artık mazi de kalmış. Kol dayamanın altındaki göz daha da küçülmüş. Bu nasıl highline paket anlamadım hız sabitleyici bile yok

Fakat iki kez test sürüşü yaptım farklı zamanlarda, sürüş konforu golften 1-2 gömlek daha iyi. Bozuk zemini hissetmeme yol görüntüsünü almama anlamında.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@osmanteo t-roc kullanmadım ama sürüş konforu olarak golfün daha önde olduğunu düşünüyordum ancak siz test etmişsiniz farkı hissetmişsiniz t-roc ın golften iyi olması şaşırttı biraz

 
Neden şaşırıyorsunuz anlamıyorum. Sonucta T-roc crossover bir araç golfse spora göz kırpan bir hacthback. Tabiki Troc daha konforlu olur. Kalite demek herzaman malzemelerin yumuşak olması demek değil. Yüksek ve daha konfrolu araç sevenler için Troc bence tiguandan daha iyi bir alternatif. Ha parası çok olan üst segmente kayabilir ama highline troc suan highline golften ucuz sıfır fiyatlarında.

 


Geri
Üst Alt