Araç üzerindeki tüm taş izleri ve çözümü


Makine7

Üye
Katılım
3 Tem 2019
Mesajlar
72
Tepkime puanı
10
İsim
Sercan
Selamlar arkadaşlar. 
Golf 7 aracımda sayamadığım kadar çok taş izi var bir çoğu nokta şeklinde. Tamponda olanlar çok umrumda değil ama kaputta ve kapılardakiler özellikle can sıkıyor artık. Bu izleri nasıl yok ederim ya da en aza indirgerim bu işlerle kim ilgilenir. Araç beyaz olduğu için taş izleri bariz belli oluyor. Kıymetli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. 

 
yok edemezsin kardesim . yok etmenin tek yolu boyamak baska yolu  yok.

 
Upvote 0
Rötuş boyası yapılabilir. Bu sayede genel boyama işlemlerine gerek kalmadan görünüm tamamlanır. Çok da maliyetli değil. Tecrübeniz yoksa bir yerde yaptırsınız önce, zaten çok zor da bir işlem değil.

 
Upvote 0
Butik tarzındaki kaliteli iş yapan yerlere gidebilirsiniz. Herkes yaparım der ama herkes düzgün yapamıyor malesef. Bulunduğunuz ildeki kaportacı, boyacı vs varsa onların paylaştığı araç uygulamalarına bakarak karar vermek iyi olur.

 
Upvote 0
@forzaGilles teşekkür ederim. Peki bununla yapmak ile kürdan kullanarak yapmak arasında nasıl farklar olur sizce ? 

 
Upvote 0
@Makine7 kürdan değil bu ürün, haznesi var dolduruyorsun, her dokunduğunda çok küçük miktarı bırakıyor çukura, bir kaç defa uygulayarak çukuru dolduruyorsunuz etrafa taşmadan bulaşmadan. Daha iyi sonuç almak içinde kuruduktan sonra sulu zımpara ile yüzey eşitlenip sonrasında pasta cila yapıyorsun. En kusursuz onarım şekli budur taş izlerinin.

 
Upvote 0


Geri
Üst Alt