Ali express alışveriş yardımı


golf87654321

Yeni Üye
Katılım
27 Eki 2019
Mesajlar
12
Tepkime puanı
1
İsim
ahmet
Merhabalar. Ali expressten alışveriş yapacağım fakat yardımınıza ihtiyacım var. Öncelikle carplayli 6.5 MIB ekran aldım geldi takıcam yarın sorun yok onda. Aracım midline plus 2014. Ben arabaya yağmur-far sensörü , direksiyondan multimedya kontrol paneli (aracımda hız sabitleyici yok) otomatik kararan dikiz aynası ve park sensörü almak istiyorum. İstediğim bütçede ön arka orjinal park sensörü bulamadığım için arka amblem kamara almaya karar verdim 600-700 liraya yok park sensörü çünkü ekrana yansıyan. Diğer ürünler için 

-Aracım midline plus. Ön cam değişimi olmadan sensörleri ve dikiz aynası takılabilir mi? Ya da takılacak ürünler var mı?

-Direksiyondan multimedya için direksiyonun ortası da değişmesi gerekiyormuş sanırım. Bu kombinasyonu türkiyede çok pahalıya satıyorlar bana ali expressten bulup yardımcı olur musunuz?

 
Bence logo geri görüş kamerası değil de plakalığa takılan geri görüş kamerası alın. Arada fiyat epey oynuyor çünkü, o bütçeyi başka şeye ayırırsınız.

Far yağmur sensörü; görseldeki kırmızı kutu gibi gözüken şeyi cama yapıştırarak cam değişimine gerek kalmadan çalıştırma mümkün oluyor. Bu ürünü alabilirsiniz. Normalden farkı yok zaten, sadece o kutu var ekstradan. 

https://tr.aliexpress.com/item/32961368543.html

image.png

Şu konumuzda başka ürünler de mevcut.




 
@AhmetCakmak Hocam benim araç comfortline ben de yağmur far sensörü arıyordum da bunu mu alayım sizce yoksa comfortline için farklı mı 

 
@AhmetCakmak Hocam benim araç comfortline ben de yağmur far sensörü arıyordum da bunu mu alayım sizce yoksa comfortline için farklı mı 
Bu paylaştığım midline için kutulu versiyon. Comfortline araçlar için olan ürün de yukarıda paylaştığım konuda yer alıyor. 

Uygulama konusu da şurada




 
@AhmetCakmak teşekkür ederim. Rica etsem ilk entryimde yazdığım ürünler için ve bahsettiğiniz plaka kamerası için link paylaşabilir misiniz? Site denizi Derya çünkü hem de bilgisizim anlamıyorum.

 

Geri
Üst Alt