Renk secimi


GkM_2015

Katılımcı Üye
 
Katılım
23 Tem 2018
Mesajlar
773
Tepkime puanı
1,090
İsim
Ahmet TURKMEN
Merhabalar turmerik sariyi satarken yasadigim sikintidan sonra simdi tekrar arac arayisina girdim her ne kadar baska araclarda baksamda gonlum genede golften yana. Simdi renk secimi konusunda karasizim.

Malum sari sitede 2 arac var begendigim ozellikleri soyle. Golf 7.5 

Mavi renk_________

2017 model 16 bin km de.

Sunroof

Acc

Ergo koltuk

Cift j far.

Istanbulda

Tungten gri_______

2017 model 26 bin km de

Sunroof

Anahtarsiz giris

Logo geri kamera

Spor suspansiyon

18 durban

2 yil ek garanti

Hatay iskenderunda.

Sizce hangisi olmali?

Screenshot_20191108-220147_sahibindencom.jpg

Screenshot_20191108-220227_sahibindencom.jpg

 
Tungsten daha iyi bence hocam mavinin tonu cok hos durmuyor eski gece mavisi gibi degil

 
@sertan fiyatlar ayni cift j orjinal

 
@forjust1day belki haklisin ama tuna sariyi satarken yasadigim sorun gereksiz renk seciminde korku yaratiyor. Gridede gecerli ozellikler var mesela spor suspansiyon ve anahtarisz giris cezbediyor. Dogru karar verebilmek adina guruba konu actim fikirleriniz onemli

 
Atlantik mavi hem renk olarak güzel hemde donanımları iyi.Bi durban jant eibach yayla tungsten falan gelmez aklınıza.

 
Anahtarsiz girişe karşı acc adaptif farlar ergo koltuklar ??? Durban yay takarsin ama acc ergo koltuk ve dinamik farlar icin ciddi paralar harcarsın kesinlikle mavi araci alır keyfime bakarım. Can’ın dedigi gibi durban ve yay takar keyfime bakarım

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sadece aracın galeriden oluşu ve bağcılardan olması kafama takılır onu da detaylı expertizle çözerim.Diğeri için şehir dışı ekstra masraf sonunda boş dönme ihtimali vs. Çok spesifik bi araç veya uygun fiyat olmadığı sürece gitmezdim.

 
Hocam merhaba,

Atlantik mavi derim bende. Opsiyonel donanımlar benim tam aradığım ve sürüşü daha keyifli hale getiren özellikler.

2017 modelde Atlantik mavideki opsiyonlu donanımlı çok araç gelmiş. Araştırırken 6-7 tane bulmuştum. Şuan fiyat ne istiyorlar? 2018 haziran da 2. Elde 127-132 bandındaydı.

 
Adanaya uçak 200 ordan iskenderun 25

Dönüş 275  liralık yakıt

500 lük bu harcamayı 

@Drivercan ın dediği gibi atlantik mavi icin  tam teşekküllü nişantaşı tarifesi uygulayan ünlülerin gittigi expertiz merkezlerine gösterin aracı

400 verince garanti mi oluyor ? Ben de emin değilim ama ? Adamlar youtube da  öyle abartı  videolar yayınlıyorki ?

Zannedersin  adli tıp uzmanı kriminal şube dedektifi bu şahıslar! 

Aracın içinde  kaç şişe bira icilmiş , kaç paket sigara tüketilmiş ne miktar küfür edilmiş?  kusursuz diye satılan araçta 101 günah buluyorlar!

Kendi 30 yıllık ustanız yoksa bu expertiz işlerine güven olmuyor heryerde ister 400 lük ister 150 lik .......

Yani galeriden olunca emin olmak lazım!

Yada en azından bende böyle bi takıntı var?

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Savatage senin her yaptigin yorumda nedense istemsiz olarak ne is yaptigini merak ediyorum. Cok ama cok guzel yorumlarin var espirili ve sik tesekkur ederim bu anlamda sana.

@KaiZeN arac 160 bin 

@driver_can gri aracta beni korkutanda o zaten saticiyi aradim ama konusmasi cok tuhaf ya para var bende diyip bayiye gidip uzaktan eliyle gosterip bu olsun demis arabadan anlamayan biri gibi yada kesin uckagit var. Iletisim kurmakta zorlaniyoruz konusmasi dogu kulturu hakim.

Galericiye gekince kirk yillik ahbab gibi kapora falan istemem gel bak araba senindir tarziyla beni korkutuyor. Hani babacan canciger tarzi var. Belki on yargi. Gidip bakinca anlasilicak. Detayli exper yapmadan almam kesinlikle.

 

Ekli dosyayı görüntüle 24521Ekli dosyayı görüntüle 24901

Hocam bende atlantik mavi aldım 1ay önce. şöyle söyleyebilirim. eğer araca gösterilen fazla ilgiden bunalacaksan alma. çünkü geçtiğin gittiğin yollarda herkes sana bakıyor.

Ben açıkçası bazen utanıyorum. ama rengi efsane park ediip arabanın üstündeki yansımaları izliyorum. tunsten gri iyidir ama albenisi bu renge göre kesinlikle yoktur.

Hem diğerlerinden farklı olmak her zaman daha iyidir. Geçenlerde arabayı park ettim abinin biri beni izliyormuş yanıma gelip biliyormusun dünyanın en güzel rengini seçmişsin dedi. adam biraz abartmış olabilir ancak ciddi anlamda çok dikkat çekiyor bazen bende anlamıyorum.birde koltuklar açık renk olursa tavan antrasit siyah oluyor. buda beni benden alıyor.  çok iyi bee :)  

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt