1.0 tsi comfortlineden Civic 1.5i VTEC Sport a geçmek !!!


brt06

Katılımcı Üye
 
Katılım
26 Kas 2015
Mesajlar
548
Tepkime puanı
157
İsim
Berat
merhaba,

bende 1.4 tsi highline var kardeşimde 1.0 tsi comfort kardeşimin aracını satıp yerine civic 1.5 vtec sport almayı düşünüyoruz görüntü ve performans açısından önde olduğu gerçek civicin ancak konfor olarak golfü ararmıyız bilmiyorum bugüne kadar hep golf kullanmış biri olarak sizlerin görüşleri önemli benim için ( yakıt,konfor,sağlamlık vs...)

 
1.0tsi dan sonra yakıtı 2 ile çarpın. kaliteyi 2 ye bölün. görünüşü 2 ile çarpın. konforu fena değil yalıtımı biraz zayıf. otomatik almayın kimse önermiyor. şanzıman motoru çok törpülüyormuş. birde piyasada çok var hepsi abeci işi modifiye yapıyor bizim buralarda çok ele ayağa düştü. ilk çıktığında bende beğeniyordum ancak kullanıcıları sağolsu beni soğuttu.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@tuncer_2632 diğer seçenekler göze alınabilir ama otomatik dediğiniz gibiyse can sıkabilir şanzıman olarak sadece otomatiği var manueli yok 

 
@tuncer_2632 açıkçası seçenekler arasına girmesinin nedeni fiyatı oldu bizim için niyetimiz r line ancak fiyat olarak aralarında epey fark var 130 bin civarına görseli güzel 182 hp olması artısı gibi duruyor tabi kullanmayınca eksilerini bilemiyoruz şanzıman olarak japonlara hep iyi derler ama mototu törpülemesi kronik bir olaysa ciddi sorun gibi duruyor.

 
@brt06 hocam bmw şanzımanlı olanlar var alabiliyorsanız ondan alın. tam emin değilim faka RS modeli olması lazım. dizellerde de bmw şanzımanı var diye biliyorum. tam emin değilim ama. şanzıman konusunda honda sıkıntı çıkarmıyor hocam yanlız düz motorlu araçlardaki şanzıman olursa devir düşmeden sürekli araç uzuyor. aracınız dsg ise biraz alışması zor açıkçası.

ancak hondalar da vw gibi küçük altın sürekli değerleniyor.

 
@nebraska ara hızlanmalarda fark edecektir son hız olarakta 200 lerin üzerine pek gördüğüm söylenemez yüksek hızdansa ara hızlanmaları daha çok tercih ederim :)

 
@tuncer_2632 bilgi için teşekkür ederim bilmediğim bir konuydu eğer bmw şanzıman 1.5 vtec sport ta yani hatchbackte yoksa almam rs ler sedan kasalarda var sedan açıkçası o kadar güzel durmuyor hatcback gibi

 

Geri
Üst Alt