HIZ SABİTLEYİCİ MONTAJ VE KODLAMA


furkankoy

Yeni Üye
Katılım
4 Kas 2019
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
İsim
Furkan
Öncelikle herkese merhaba 2014 1.6 tdi dsg comfortline araca sahibim aracımda şerit takip sistemi ve adaptif u led farlar var servis çıkışlı 2017 model highline aracımızdan çıkardığımız hız sabitleyicili direksiyonu golf'e takmak istiyoruz sadece kodlama yeterli olacak mıdır? Yoksa başka işlemlerde gerekli mi?

 
Maalesef olmaz . Online kodlama gerekli. Sadece kodlama değil ötesinde bazı işlemler gerekiyor. Serviste satılan aktivasyon kodu bunlardan birisi. Şu anda başka yöntem de bulunmuyor. 

 
Ne gibi işlemler gerekli acaba online kodlama servis dışında yapılmıyor mu?

 
@furkankoy  1 ay falan  önceye kadar yapılıyordu,  Vw  yeni güncelleme  çıkardı ve Artık   yapılmıyor.   Tabi yeni güncelleme de mutlaka  kırılacaktır. Ama ne kadar sürer o muamma.

 
Acc kodlaması yapılabiliyor . Yerinizde olsam acc takardım şerit takiple birlikte otonom sürüş yapardım .

 
@mbonat VW'nin yaptığı güncelleme sonrası şu anda ACC aktivasyonu da yapılamıyor diye biliyorum, değişiklik oldu mu bu konuda?

 
adanada yaptırdı bir arkadaşım.midline plus aracına hız sabitleme

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Acc yapan yerde var.dün aldım bilgisini

 
Dün değişik bir vatandaş yapılmıyor diye yayıyordu ortalığa neyse buraya gelmemiş.bilende konuşuyor bilmeyende.acc de yapılıyor hız sabitlemede arkadaşlar.dsg araç sahiplerine acc kesinlikle tavsiye ediyorum.aracım dsg olsaydı bir dakika düşünmezdim

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@İlker34 hocam acc yapan yerler vardi 2 gun once.2 hafta oncede hiz sabitleme yaptirdi arkadasim

 

@Salihb Üç hafta önce vw sistemi güncelledi bunların hiçbiri yapılamaz oldu. Şimdillik acc de açık var diğer işlemler hala beklemede. 

 

Geri
Üst Alt