Golf 7 salıncak Burcu gıcırtı sesi


Salihcan

Üye
Katılım
8 Haz 2019
Mesajlar
234
Tepkime puanı
154
İsim
Salih
Arkadaşlar merhaba 2014 golf 7 aracımda kasis ve tümseklerden yavaş geçerken arabadan gacur gıcır sesler geliyor araştırdım salıncak burçlarında yaparmış hava soğyunca daha çok olur dedi ustam bu sesleri kesmek için winkel lityum beyaz sprey uyguladık ama sorun 1 hafta çözüldü tekrar ses yapmaya başladı bu sesten nasıl kurtulurum Ustam burçları değiştirsek bile soğuk havalarda tekrar yapabilir dedi kalıcı çözüm nedir yardım Ankaradan Salih 

 
Ben bir yıl önce yetkili servisinde garanti kapsamında yaptırmıştım, ses tekrar etmedi.  

 
@tahtelbahir merhaba;

Garanti kapsamında demişsiniz, aynı sorun bende de var, garantim de  devam ediyor.  Servise götürdüğünüzde değişimi ön ve arka olarak mı yaptırdınız. Biraz ayrıntı verebilir misniz  Herhangi bir ücret çıkardılar mı?

 
Aynı gıcırdama benim arabamdada var ön lastikler esneme yaptığı zaman, kasislerden geçerken ses geliyor benim ustam aracın direk kutusunda yapar dedi 47.000 km deki bu sıkıntı var ayvayı yedik araç golf 2013 1.4 tsi


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
Peki bu olayın araca zararı var mı?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
Bu olaydan kaçınmak pek mümkün değil. Kaliteli silikon içeren gres yağlar sorunu çözebiliyor ama oda bir süreliğine. Değişim bile olsa tekrar yapıyor.

 
Keskin sirke kupune zarar :D

Amortisman gideri yazarsiniz zarar olarak o kadar..

Bi de sinir bozar rezil eder bazen.. Baska bi zarari yok bence..

 
Ankaradasınız sanırım. Necati Kaygusuz ustaya gidin. Halleder sorununuzu.

 
Ben o sesi duymazsam yapamıyorum artık. ikinci aracımız celysee de yok o ses eksikliğini çok hissediyorum. 

 
Çok gündeme getirdik galiba. İki gündür benden yine salıncak burç sesi geliyor. Garanti de bitti. Ne yapacağız belli değil. 

 
bu sesin gelmediği golf 7 nadirdir arkadaşlar.  alışın bu sesle yaşamaya yapacak bir şey yok :)  yağlatsan da 1  ay sonra yine başlıyor.

 

araba sogukken kisin bende de ses geliyor (sasi'den geliyor ses) özellikle araba esnediginde, ama 1 saat sürünce, ses gidiyor, camtavanli araclarda normalmis.

 Camtavansiz araclarimda yaz-kis hic ses yoktu

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt