Yeni Golf 8 Hayırlı olsun !


Recep_Gul

Paylaşımcı Üye
 
Katılım
14 Tem 2018
Mesajlar
2,637
Tepkime puanı
2,920
Konum
Berlin
İsim
Recep
24 Ekim  zaman geldi - #VW, Almanya'nın en çok satan otomobillerinin sekizinci neslini sunar. Yeni #Golf dijital kokpit ve modern ses kontrolü ile birlikte gelirken, "MQB Evo" teknoloji üssü 48 volt elektrik sistemiyle elektrifikasyon için değiştirildi. Tüm detaylar videoda!

Elektrikli motorlar ve doğal gaz
VW Golf 8 2019 doğalgaz motoru
130 hp ile 1.5 TGI: Yeni VW Golf'te doğal gaz motoru
Motor VW model seçimine ayarlandığında, özellikle değişken turboşarjlı ve yelken işlevli silindir devre dışı bırakma özelliğine sahip 1.5 TSI benzinli motorda (130 veya 150 hp). Dizel tarafında, muhtemelen iki performans seviyesinde de 2.0 TDI olacak. Her zaman  çift emisyon kontrolü, yani NOx depolama ve SCR-Kat.

Bununla birlikte, iddialı C02 filo sınırlarına uymak için, doğal gaz tahrikinin yanı sıra hibrit elementlerle elektrifikasyon için acil bir ihtiyaç vardır. Doğal gaz modeli 1.5 TGI (130 hp) artık ek benzin işlemi için iki değerli iki tankla tasarlanmamıştır, ancak yakıt verimliliği nedeniyle yalnızca doğal gazı yakar. Sadece güvenlik için hala gemide 12 litre olan küçük bir acil durum gaz tankıdır.

Bununla birlikte, elektrikli tahrikli e-Golf tarihî olacaktır: tamamen pilli elektrikli araçlar 2020'den itibaren ID etiketi altında çalışacak. Bu nedenle, Golf için, tüketimi azaltmak için hibridizasyon konusunda çok fazla çalışma yapılmaktadır. Geçişli  hibrid GT-E muhtemelen 70 mil saf elektrik kullanabilmelidir. Sistem performansının 150 ila 180 kW arasında olduğu söyleniyor.

48 volt jeneratörlü hafif bir hibrid, dört silindirli benzinli motoru düşük hızlarda 50 ila 100 ilave Newton metre ile sağlanabilir ve böylece yakıt faturasının azaltılmasına aktif olarak yardımcı olur.VW Grubunun diğer modellerinden biliyoruz - önemli ölçüde daha fazla sürüş keyfi.

Sparfüchse için 95 beygir gücünde 1.0 litrelik üç silindirli bir temel benzin var. Bu motorla Golf 20.000 avronun altında bile başlangıç fiyatı. Ve daha iyi standart donanım ve alandaki hafif kazanç, mevcut modelden daha iyi fiyat-performans oranı olabilir.

(Not: Yazıyı kendimce birazda google'den yardım alarak çevirdim.) 

İŞTE VİDEO:
 



 

Geri
Üst Alt