200.000 km de 1.2 TSI midline plus golf alınır mı?


Mahir_ist

Yeni Üye
Katılım
19 Eki 2019
Mesajlar
10
Tepkime puanı
0
İsim
Mahir
Merhaba arkadaşlar,

200.000 km 2016 model 1.2 TSI midline plus Manuel vites bir golf buldum.. daha önce hiç golf kullanmadığım için konuyla ilgili tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok mutlu olurum..

 
Fiyat 72.000 TL. Hata boya Değişen yok diyor. 

 
200 000 bölü 4

Yılda 50 bin km.

Bu kadar yoğun kullanılan bir golf 7.5 görmemiştim. Aracın iç aksamı yıpranma vs nasıldir acaba, dizel olsa şirket aracıdır diyeceğim ama sürekli uzun yolda mı kullanılmış. Aracın içine dışına temizliğine göre karar verin bence. Ben bu kadar yoğun kullnılmış bir aracı tercih edemezdim şahsen. 

Eski kasa olup 80 90 bin km civarında olanlar bulunabilir, tabi 72 bin fiyata 2 3 parça boyası ve 7 - 8 k civarı hasar kaydı olacaktır. Sizin bulduğunuz aracın değişen hata boya olmaması sizi cezbediyor sanırım.

 
@Kysr038 yani her gün Adana- Mersin gidip gelmiş olmalı.. iş için kendi aracıyla gidip gelen çok var böyle. Ya da bilgilerden bazılarını yanlış yazmış olabilir. Bugün pazar olduğu için gidip göremedim aracı. Hafta içi bir görmeye gideceğim. 

 
@Kysr038 yani her gün Adana- Mersin gidip gelmiş olmalı.. iş için kendi aracıyla gidip gelen çok var böyle. Ya da bilgilerden bazılarını yanlış yazmış olabilir. Bugün pazar olduğu için gidip göremedim aracı. Hafta içi bir görmeye gideceğim. 
Söylediği gibiyse rahat 70 eder bakımları yapılmışsa tabi.

 
Tdi savaşçıları nerde konuya gelsinler de görsünler tsi la da yıllık 50 bin kmler yapan varmış 😊 

Yalnız 200.000 km güncel benzin fiyatıyla arabanın ederinden fazla 78 bin tl kadar yakıt masrafı yapılmış. Ortalama 5.5 litreden hesapladım hem de. Nispeten düşük bir ortalama. Gerçi onu geçen senelerdeki düşük benzin fiyatı ile dengeler diye yaptım. 

Dizel le yapılsaydı bu km ortalama 4 litreden hesaplarsak 53 bin tl de o yapıyor.

 
Aracı geçmisini tanıdık bir sigortacıdan sorgulatmanızı tavsiye ederim. Tabi bunu şasi no dan halledebilirsiniz ancak..plaka şu güne kadar değişmistir?

Hasar kaydını yarasını beresini değil?

Geçmişte Xyz Şirket üzerinemiymiş?

Lakin bu kadar km?  geçmişinin şirket aracı olduğuna işaret ediyor.

Eee ne değişir?

200 bin km bir evin emektar evladı olmak var?

200 bin km bir şirketin amelesi olmak var?  10 farklı sürücü 100 farklı tarzda aracın anasını ağlatmışda olabilir...yakıt beleş dip gaz kasis çukur dinlemeden!!

Midline plus "beyaz" araçlar için bu şüphem kendi kuruntum belki ama?

Bu arAda araç beyaz sanırım!

 
@Savatage plaka Manisa plakası.. evet beyaz renkli :)) ben hala km ya da araç yılını yanlış yazdığını düşünüyorum. :)

 
@Mahir_ist satan kişi büyük ihtimalle al-sat yapıyor, ihaleden 60.000 civarında bir rakama almış ve müşteri bekliyor, filo kiralama şirketleri sadece tdi değil tsi de tercih ediyor artık, iyi araştırmak lazım.

 
  • Beğen
Tepkiler: SCC
@Serkanasn Dogru, ben bu sene 1.0tsi verdim dod'a, sordum arkadasa ne yaptiniz benim araci, filo kiralamaya verdik dedi.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Alınabilr hocam uzun süre binmeyi düşünüyorsanız eğer. 2014 midline plus 1.2 tsi aracımı 165 binde alıp bir yıl sonra 180 bin km de sattım sorunsuz bi şeklide keyif alarak bindim üstelik araç şirkette kullanılmasına rağmen. Önemli olan yıpranmamış olması tabi bide piyasaya göre fiyatı makul olmalı gerisini düşünmeyin.

 

Geri
Üst Alt