Kaldırıma Jant Çartması


AhmetM

Yeni Üye
Katılım
7 Eki 2019
Mesajlar
18
Tepkime puanı
13
Konum
Denizli
İsim
Ahmet
Selamlar, 

Sabah hava tam aydınlanmadan geri görüş kamerasından geri geri gelirken jantı kaldırıma sürttüm :(

Resimleri aşağıda iletiyorum. Jant köşesi hafif içeri doğru gitti. Boya ile kurtarmayacak gibi duruyor, macun gerekebilir. 

Lastiğin kenarı da biraz yontuldu. Resimlerde beli oluyor mu bilmiyorum ama sizce kullanımda bir sıkıntı yaratır mı? Lastikleri değiştirmem gerekir mi?

IMG_5238.JPG

IMG_5237.JPG

 
Lastikte ve jantta kullanım açısından herhangi bir sıkıntı olmaz. estetik görünüm olarak macunlanıp boyatılabilir.

 
@AhmetM Lastiklerinizin yanak yapısının içinde birbirine paralel bir veya birden fazla kumaş halatlar bulunur. (Lastik sırtında çelik halatlar kullanılır.) Bu kısımlar gözle görünmüyor ve yan yanaktan balon diye tabir edilen şişme söz konusu değilse; lastik değişimine gerek olmayacaktır.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@onurmat @Culture33 Bilgiler için teşekkür ederim. Sanırım bu şekilde iade eder gibi görünüyor. Yeniden detaylı resim çektim. Olmazsa tanıdık bir lastikçim var ona götürüp göstereceğim. 

IMG_5241.JPG

IMG_5242.JPG

 
Geçmiş olsun hocam...

Teknik   bilgim pek olmasa da en kısa sürede işin ehlinin görmesinde fayda var lastik jant çok önemli replika ise jantlar mukavemet kaybı oluşmuş olabilir eyilme veya çatlama söz konusu olabilir en kısa sürede balansa girmesinde fayda olacağını düşünüyorum orjinal jant sa çok düşük ihtimal tabi saygılarımla 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt