Herkese selamlar


Katılım
11 Eki 2019
Mesajlar
44
Tepkime puanı
17
Konum
Ankara
İsim
Mehmet Fırat Akarsu
Arkadaşlar merhaba, 

Yaklaşık 3 hafta önce 2016 model 1.2 TSI DSG Golf 7 Allstar aldım. 

Kendisi kullandığım ve sahip olduğum ilk alman dolayısı ile araçta bilmediğim bir çok özellik ve donanım mevcut. Daha önce captiva kullanıcısıyım ancak malum yakıt tüketimi ve yakıt fiyatlarının artışından dolay daha küçük olan Golf e geçtim. 

Aracı tanımam için ve araca ekstra yapabileceğim uygulamalar var ise bunlar hakkında bana yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür eder herkese iyi forumlar dilerim :)

 
aracınız cam tavan ve beyaz ise benimki  ile birebir aynı 😊

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

forumumuzu bir çok arkadaşımız kendi evi gibi sahipleniyor

o bakımdan öğrenmek istediğiniz birçok bilgiye sahip olacağınızdan şüphem yok

aracınız hakkında soru sorsam

(golf all star pek az görülen model ondan)

kaç km de ve ne kadara aldınız acaba?

bu arada hoşgeldiniz, keyifli forumlar paylaşımlar dilerim..

 
@doganersin aracım cam tavan ancak rengi füme 51000 km de aldım 110.000 liraya. Sürüş konusunda çok tatlı beygir biraz düşük geliyor bana ona bir yazılım düşünüyorum tabi daha çok araştırma fırsatım da olmadı bir de aracım üzerinde navimex multimedya ile geldi orijinal radyosunu bulunca gönderecek eski sahibi umarım. Ayak aydınlatma eksiği var ona bir çare düşünüyorum bir de gizli özelliklerini açtırıcam ama hala volkswagen için amatörüm :)

 
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz sormak istediğiniz bir cok konu ile ilgili forumumuzda konu acılmıştır diye umuyorum forumun arama kosmına sormak istediğinizi yazarsanız mutlaka bir başlık bulursunuz ama genede kafanıza takılan bir konu felan olursa mutlaka yaZın konuya hakim arkadaşların cevaplayacaklarından hiç şüphem yok iyi forumlar kazası sürüşler

 

Geri
Üst Alt