GOLF 7.5 ÇİFT J FAR HK.


chemdemir

Üye
Katılım
25 Ocak 2019
Mesajlar
316
Tepkime puanı
311
İsim
Emr-
Merhaba arkadaşlar .2019 model Comfortline +Cam Tavan+ Sürüş Konfor+ Işık Görüş+ 8inc Multimedya+ App Conncect aracım için highline dan tek aradığım özellik ön led farlar olmuştu.

Dün çift J farlarımı araca taktırdım. Beklediğimden çok daha güzel çıktı. En çok korktuğum sorular " Acaba gündüz ledler orijinali gibi parlak olur mu ve aydınlatma performansında beklediğimiz bulabilir miyim ?" olmuştu. Bu farlarda uzunlarda led gömülü, kısalara ise H7 kaliteli bir led taktırdım.

Eski bir 7.5 highline kullanıcısı olarak araç tek J den çok daha güzel görünüyor. Arabanın çehresi tamamen değişti diyebilirim. Gündüz güneşli hava da bile ledler karşı açıdan çok parlak duruyor. Aydınlatma ise çok karanlık havada deneyemesem de halojenden sonra dünyam aydınlandı diyebilirim.

7.5 comfortline her araçta ilk yapılması gereken olarak düşünüyorum. Tavsiye ederim.

3.jpg

20191005_185315_resized.jpg

20191005_170748_resized.jpg

 
Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam. Çok yakışıklı olmuş aracınız


Kaç liraya nerde yaptırdınız öğrenebilir miyim mümkünse?

 
Hocam yaptırdıgınız yeri, malzemeleri ve fiyatı söyleyebilir misiniz, ben de yaptırmak istiyorum :)

Hayırlı olsun bu arada çok  güzel.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlı olsun nereden kaça temin ettiniz

 
Malum sarı sitede bununla ilgili çokca ilan var. Onlardan birinden alabilirsiniz. Ben by_akillı dan aldım. Ukoled vs hepsi aynı ürünü satıyor. Burada önemli olan sadece kısalara taktığınız ledi kaliteli bir led takmanız gerekiyor. Kısa led harici ekstra bir masrafı yok.Soket sokete uyumlu. Sinyaller , orjinalindeki gibi beyaz sönüp sarı şeklinde led yanıyor.

Fiyatlar 2700-2900 civarında .

 
Dinamik arka led yaptıracaksan ukoled de 2300 montaj dahil kampanya yapmış piyasası nedir bilmiyorum @chemdemir

 
@chemdemir hayırlı olsun süper olmuş 👍 ben de tam bundan yaptırmayı düşünüyordum 2019 comfortline aracıma siz böyle yorumlar yapınca daha gönlüm rahatladı. Kısa için hangi marka model led ampul tavsiye edersiniz? 

 
Hayırlı olsun. Güle güle kullan üstadım. Darısı başıma (y)

 
Arkadaşlar kafama bir konu takıldı. Golf 7.5 comfortline ile highline araçlara baktım. Her ikisinde de far yıkama bulunmuyor sanırım, tamponlarını inceledim ve fark yıkama püskürtme yerleri bulunmuyor. Bu durumda comfortline araca arkadasın yaptığı gibi çift L led uygulamasının muaynede sorun vermemesi lazım değil mi?

 
Arkadaşlar kafama bir konu takıldı. Golf 7.5 comfortline ile highline araçlara baktım. Her ikisinde de far yıkama bulunmuyor sanırım, tamponlarını inceledim ve fark yıkama püskürtme yerleri bulunmuyor. Bu durumda comfortline araca arkadasın yaptığı gibi çift L led uygulamasının muaynede sorun vermemesi lazım değil mi?
Led farlarda far yıkama zorunluluğu yok. Sıfır alırken kış paketi alırsanız far yıkama geliyor

 
Yeni nesil led farlarda artik far yikamaya ihtiyac duyulmuyor. Bu farlar led takili sekilde muayeneden gecerler.

 
Cok güzel olmuş.Bende 2018 comf.aracima alsam diyorum e bundan sipariş verdik Bursa da kime nasil taktiracagiz?Garantisi bitermi aracin bir sürü sey?...

 
Çok güzel olmuş. İyi günlerde kullanmak nasip etsin. Gece aydınlatması nasıl memnun kalırsan bende almayı düşünüyorum

 

Gece ve yağmurda aydınlatması nasıl olur ben de merak ediyorum bir video ya da fotoğraf çekebilirsiniz.

 

Geri
Üst Alt