YEDEK KUMANDA ÇALIŞMIYOR


Katılım
5 Eki 2019
Mesajlar
134
Tepkime puanı
14
İsim
Burak
mrb arkadaşlar yeni araç aldım 2.el bugün yedek kumandasını kullanmak istedim fakat çalışmıyor pilinide değiştirdim olmadı. Ama arabayı çalıştırıyorum anahtarı sokunca. Bunu nasıl tanıda bilirim. Aracım 1.2tsdi midile plus 2016 model.. 

 
Anahtarda temassızlık vs olabilir yeni pil takmanıza rağmen de çalışmadıysa. Anahtarcı halledecektir.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
@Fotoburak27 Kaskodan da değiştirilebilir, çoğu poliçede artık yılda bir anahtar hakkı var (camda olduğu gibi). Sizde de varsa, ondan faydalanabilirsiniz.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
@Fotoburak27 değil. Anahtarını kaybetsen dahi yenisini çıkarıyorlar. Zaten kasko bunun için var. Hasarsızlık vs de bozulmuyor bu seçeneği araştırabilirsin.

 
Upvote 0
Yedek anahtarı var ama kapıları açmıyor yoksa çalışıyor kumanda nasıl tekrar tanıtabilecegim

 
Upvote 0
@Fotoburak27 araç otomatik mi eger otomatikse daha önce serviste işlem yapıldıysa mekatronik ile ilgili yedek anahtar unutuyor olmadıysa yakın bir yetkili serviste uzaktan kumanda adaptasyonu yaptırın ufak bir ücret ödersiniz veya daha önce gittiğiniz servis varsa müşteri memnuniyetine istinaden yapılabilir

 
Upvote 0
Anahtar iki parçadan oluşur .imboliazer Kısmı sağlam dır fakat 3 adet tuşun bulunduğu kapı kumandası arızalıdır.tuş Kısmını değiştirmeniz sorunu çözecektir .Arıza tuş kısmında.

 
Upvote 0
@Fotoburak27 daha önce golf 6 aracıma yedek anahtar yaptırmak istemiştim arkadaki butonu anahtarcı kodladı ama araç çalıştırmayı kodlayamadı servis ancak yapabildi.Oto anahtar yedeği yapan bir yer sorunu çözebilir.Buton arızalı olmayabilir ama kodlama falan yaparak çözülebilir.

 
Upvote 0
Tam bilgim yok ama;  Belkide anahtarda hiçbir sorun yok; Arca tanıtma vb. işlemler yapmak lazım. 

Bizim araçlarda bu şekilde anormal durumlar olabiliyor. Özellikle yabancı kaynaklardan detaylı araştırma yapmanızı öneririm.

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt