Kaza hakkında bir soru?


harunlee

Üye
Katılım
3 Ocak 2019
Mesajlar
120
Tepkime puanı
39
İsim
harun
edit

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@harunlee Ilk önce sunu belirteyim: Bu ülkede sakin mahkemeye düsmeyin.Teyzenin tazminat hakki var, fazla uzatmadan anlasin, mahkemeden uzak durun, yayagecidi olmamasi bahane degil, siyah carsaf giymesi hic bahane degil, yakinlarda bir yaya veya üst-alt gecit varsa pazarlik sansiniz olur ama tavsiyem isi uzatmayin, mahkemenin kendisi bastan asagi masraf ve kazanma sansiniz yok, görgü tanikligi 3. dereceden delil yani bir degeri yok. Ama genede fazla para vermeyin, hosgörülü olun ve kibar davranin, benzer durumun cok kötü örneklerini gördüm, zor durum Allah yardimciniz olsun ( Avukat degilim, sadece benzer duruma taniklik ettim, en kisa yoldan kurtulun bu sorundan, inat eden tanidigimin sonu kötü oldu)

 
@krym yeşekkürler hocam ama sorumun cevabını tam alamadım sağda oturan kişi yani bana bişi olur mu sadece arabanın içindeydim.

şöför ben değildim

 
Para istemeye mı başladılar?

Teyzeyi yengeyi falan geçtim..

Şark tipi hukuk!

Bu ülkede 500 bin kredi borcu olan audilerin mercedelerin önüne yatar mı?

Bence yatar? 

Kan parası kemik parası nerden baksan 100 / 200 bin koparırlar..

 
@harunlee Arkadasininiz delikanliysa birsey olmaz, ama söför ben degildim derse ve kamera kaydi falan yoksa ihale üstünüze kalabilir

@Savatage Hocam ne yaptiniz 100-200 bin, 2-3 binle halledilir ama baktiniz uzattilar, ozaman mahekmeye mecbur kalir insan, davalik olmak bu memlekette izdirap, adamin bütün organlarini satsan 200 bin etmez karaborsada :)

 
Geçmiş olsun sırf bu sebeple araca kamera taktım siz de öyle yapın

 
Bi avukata danissaniza durumu.. :s

 

Geri
Üst Alt