Android Auto belirsiz aralıksız süren telefon araması


Recep_Gul

Paylaşımcı Üye
 
Katılım
14 Tem 2018
Mesajlar
2,631
Tepkime puanı
2,913
Konum
Berlin
İsim
Recep
2 gündür telefonu Android auto yoluyla araca bağladığımda haritayı kullanırken diğer yandan müziği açtığımda müzik  çalıyor fakat sesin gelmediğini fark ettim. Daha sonra telefondanda medya cihazından da bluetooth eşleşmesini silip tekrardan kurdum. O anlık sorun düzelmişti,fakat bir kaç gün sonra tekrar telefonu bağladığımda aynı sorunun yine olduğunu fark ettim. 

Sorunun ne olduğunu çözmek için bir kaç denemeler yaptım. 

Şimdi bluetoot ile daha önceden eşleşmeyi kaldırıp tekrar kurmuştum,bu sorunu çözmedi! Acaba bu sorunu çıkaran ne ? 
Tekrardan araç android auto'ya bağlı iken müziği açtım ve yine müzik normalde çalıyor ama ses gelmiyordu, medya cihazından sesi açayım derken ses açma barı'nın sol tarafında yer alan ikonda "telefon görüşmesi" icno'unu gördüm. Birşeyler ters gidiyordu, daha sonra medya cihazında "Phone" ye basıp telefonun menüsüne girdim ve boom sorun burda....Araç ekranında  sanki telefonla bir görüşme yapılıyormuş gibi arama yapıyor (bilinmeyen arama) halbuki arama falan yapmıyorm. O anki aramayı sonlandırmama rağmen kapanıp tekrardan arama yapıyor yani ardı arkası kesilmiyor. 

Şimdi sorun ya telefonumdaki bir programdan kaynaklanıyor,(Telefonda yüklü herhangi bir program arama yapıyor) yada media ekranında bi problem var ! Bu konuda özellikle @Ender hocamdan yorum bekliyorum.

Acaba bu sorun ile ilgli daha önce karşılaşan varmı ?  Dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım. O anda resim çekemedim , aynı problem yarında olursa mutlaka resim  yada video olarakta atabilirim.
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler

 

 

Geri
Üst Alt