Golf 7 Pretoria Jant Yardımcı olur musunuz


MR7

Yeni Üye
Katılım
29 Eyl 2019
Mesajlar
21
Tepkime puanı
3
İsim
Mertcan
Merhabalar, 

Golf 7 aracıma 18 Pretoria taktıracağım fakat 18 lik replika pretoria ne kadar sağlıklı olur? Dezavantajları ne olur? Yay kullanmam gerekir mi? Detaylıca bilgilendirebilir misiniz? Çok teşekkür ederim şimdiden ilgilenenlere 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@MR7 Bu konuyla bende ilgileniyorum, 18Lik Pretoria güzel durmuyormus söylenenlere göre, 19 inc tavsiye ediyorlar, buda tabiki yaninda sorunlariyla beraber geliyor, daha önce pretoria jant taktiran arkadasin actigi konu, size yardimci olur burdaki bilgiler :




 
Replikanin kalitesini yada vasatını nasil ayırt ediyorsunuz cok merak ediyorum doğrusu, forumda uzun zamandır replika mallar içinde bu kaliteli bu kötü diye yorumlar okuyorum, kalite test laboratuvarına sahip forum üyelerimiz mi var haberimiz yok :))))))

 
@forjust1day Vallahi biz ayirt edemiyoruz, replikanin kalitesinide tartismiyoruz, kötü-iyi demiyoruz, arabaya ne tür zarari olur, nekadar saglikli olur diye sormus arkadas, konfor, yakit tüketimi, alt takimlar  gibi, (malum fabrika cikis 16 inc hita, 19 bayagi büyük, sonucta ona göre yaylari degistirmek lazim, ve tabiki agir bir jant) ben böyle anladim. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Uzmanı değilim ama bildiğim kadarıyla replikanın kalitelisi kalitesizi kullanılan demir alaşım değerine göre ayrılıyor. Ayrıca önceden denetime tabi değilken artık TSE kontrolünden geçen jantlar satılıyor. TSE damgasız olanlar tercih edilmemeli deniyor. 

 
Birçok replika jant kullandım herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Pretoria golfe en çok yakışan jant modeli bence, 18 önerilmemesinin sebebi 19'a göre kollarının daha sık kalması. Kullandığınız yollar bozuk değilse ve araç 1.4 TSI ise 19 jant çok daha iyi olacaktır, 18 olacak ise durban da güzel bir alternatif.

 
Replikanın her türlüsünden uzak durun ve google da replika jant ile yapılmış kaza fotograflarını tarayın derim. 

Tabi lisanlı yerli üretimler ile (CMS'nin VW'ye ürettiği jantlar gibi) replikayı karıştırmamak lazım.

Can güvenliğiniz için uzak durun diyebilirim.

 

Geri
Üst Alt