İşte benim golf'cuğüm


Hayırlısı olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip etsin

 
Kaç model? kaç bg? motor hacmi ne? çok güzelmiş maşallah...

Ne yakıyor hocam km de ne yakıyor piyasa si nasıl satmaya niyetlenirseniz bende istiyorum bi r fakat r32 ilk defa duydum gördüm baya iyiymiş ama...

Allah kazasız belasız güzel gunlerde kullanmayı nasip etsin...

Ne derler lastiğine taş değmesin maşallah...

 
@Mmt0634 

Kaç model? kaç bg? motor hacmi ne? çok güzelmiş maşallah...

Ne yakıyor hocam km de ne yakıyor piyasa si nasıl satmaya niyetlenirseniz bende istiyorum bi r fakat r32 ilk defa duydum gördüm baya iyiymiş ama...

Allah kazasız belasız güzel gunlerde kullanmayı nasip etsin...

Ne derler lastiğine taş değmesin maşallah...
@Mmt0634 @AhmetCakmak

Sağolun  araç 2008 model 3.2lt 250hp 320nm tork V6 motor. Sürekli 4 çekişli F1 DSG , sunroof  ve golf lerin en dolu spor versiyonudur. 

100km/10.3 lt yakıt tüketimi var.  Farklı setup lari var istenirse 400-500 HP ye çıkıyor ve yapılmış 650 HP lerini gördüm..

R32 olarak bir araç gormemeniz duymamaniz normal.. çünkü Türkiye de sayılı araclar..ilk golf 4 r32 olarak uretildi, aslında çok yeni birşey değil. Okadar yıl oldu o golf 4r32 ler hala daha çoğu yarış arabasına kafa tutup ve fark bile koyuyor.. bu araçlar üretildi ve yine aynı teknoloji düz vitesli golf4-golf 5 4motion lar üretildi bunlar 4 çeker 1.9-105hp 2.0 -140hp olarak üretilen versiyonlarida oldu..  yeni versiyonlarinda bu r32  golf r olarak uretildi. Ama golf 5 r32 kadar iç doluluk oranı olmadığını düşünüyorum. 

21-28-56-1025-f.jpg

 
@Bayram61 3.2 v6 nedir kilo muhtemel 1.5 ton civarı dır 4 çeker yarış arabalarıni geçtim mermiye kafa tutar sanırım bu araba :)))

maşallah v6 yi okuyunca 650 bg inanırım fakat orjinalini bozmamakta fayda var zaten 250 bg ve tork baya bi var...

maşallah hocam bence bu aracın yeri evin salonu olmalı imkan yoksa güzel tek kişilik garaj....:))) 

Değerini bilene sizin gibi birine nasip olmuş sevindim umarım herşey gönlünuzce olur....

Yakıt dikkatimi çekti oldukça az sanırım kasa hafif olmasından 3.2 v6 ya göre 10 litreler golf farkı tabi...

MAŞALLAH umarım sıkıntısız kullanmak nasip olur saygılar hayırlı olsun tekrardan hocam....

 
@Mmt0634 1336kg ağırlığa sahip. Sürüşe göre yakıt fark ediyor. Ama ortalama 10.3lt/100km bizde şöyle bir inanç var motor büyüdükçe yakıt artar ama yok öyle bişey bence. Sürmeden sürmeye fark eder.  Türkiye'de bu araca benzin yetistiremezsin bu net.. bu yönden şanslıyım. Stock halde kullanıyorum aracı küçük birkaç uprage yapacagim.  Hız limiti vardı onu kaldıracağım  250 km yi yukarı nekadar çıkacağını görmem gerek .kW hidrolik coilover taktım uzerine. Motor için bikac forge markasının parçasını alacağım komple hava filtresi seti borusu vs.. burada araç yüksekliği alçaklığı ekzoz kiti vs bunların izinini alıp aracına takabiliyorsun herhengi bir ceza olmadan.. ama şehir içi 30kmh  ve bazı yerler 50kmh daha şehir dışarısı 70 ve 100 yerine göre. 5serit otoban 130kmh şehir içinde heryerde sabit çift taraflı radarlar.. otubanda bazı yerlerde. Giden araban olsa bile sınırların net belli.. ama güzel yani birkac pist var oralarda araç surup kendini gelistirebiliyorsun. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Bayram61 maşallah temiz duruyor Allah nazardan saklasın. Tabi buralarda bu tip arabaları sürmek zor şanslısınız hocam

 


Geri
Üst Alt