Yeni Passat 1.5 TSİ act dsg


voice-org

Üye
Katılım
6 May 2016
Mesajlar
36
Tepkime puanı
26
İsim
samet
Değerli arkadaşlarım sizler için yeni teslim almış olduğum aracım ile ilgili ilk değerlendirmelerimi Passat a geçme fikri olan arkaşlar için ve genel bir kıyaslama yapmak adına paylaşmak istedim. Öncelikle paket içeriğinden bahsedeyim araç Passat paket led gündüz sürüş farları led önfarlar 8 inch app Connect li ekran var önceki aracım golf comfortline idi ancak dolu bir araçtı. Golften sonra biraz boş geldi açıkçası ama yine de tatminkar yeterli malzeme kalitesi golfte sanki daha iyiydi daha premium hissettiriyordu o konu da da golfü daha iyi buldum. Yol tutuş konusunda golfte dijon jantlar vardı daha iyi yol tuttuğunu düşünüyorum 16 jantlı Passattan  konfor konusunda ise passat belki de jant ve lastikten kaynaklı çok daha yumuşak geldi. Park manevra konusunda golf çok kompakt ve yormayan bi araçtı bunda 2-3 manevra fazla yapmam gerekiyor boyutları itibariyle. Gelelim can alıcı noktaya motor tek kelime ile Harika dsg ile uyumu müthiş (Manuel’den sonra dsg çok iyi geldi bu arada) aracı çok güzel yürütüyor. Yakıt tüketimi 1.2 golf ile ilk 100 km deki izlenimlerimden aynı olacak gibi geliyor. Benim gibi bagaj ihtiyacı olup nispeten makul fiyatlı vag grubu araç isteyeler için ideal olduğunu düşünüyorum.

C797F32B-4E7A-4B46-BFAB-EBDB54B56001.jpeg

CE240B2D-E1A8-482E-A39E-BD41CD555759.jpeg

 
Burası golfün yandaş medyası olduğuna göre bir golfün yerini doldurmaz diyenlerdenim

Yinede hayırlı olsun .

Olimpik bagaj ihtiyacı herkese göre farklı ihtiyaç tabi... Bunun dışında aracın içinde Golften sonra yaylada halay çekecek boyutlara ulaştık denemez. Çünkü golfün ôn ve arka koltukları zaten daraltmayan yapıda!!

Merak ettiğim ön LED farlar?

Aydınlatma nasıl? 

Lakin ortada ne LED ampul var ne mercek ? Sanal LED far bu olmalı? 

Hayırlı olsun kazasız belasız

 
Hayırlı olsun. Bence artık araçlarda en olması gereken opsiyon anahtarsız giriş çalıştırmadır. Passat'ta da anahtarsız giriş çalıştırma 2 yıldır olduğu gibi standart gelmesi güzel, tıpkı 2017 itibariyle gelen A3'te standart olduğu gibi. Bu olduktan sonra zaten vag grubunda her türlü diğer ekstra opsiyon eklenebiliyor. 

Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Farlarda mercek yok ama aydınlatma xenon kadar etkili olmasa da yeterli. Selektör hızı xenondan daha hızlı genel manada görsel açıdan iyi duruyor. Tercih edecek olsam led Matrix yada xenon tercih ederdim aydınlatma açısından 

 
Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın. Güzel duruyor araç.

Donanım diye bir şey bırakmamış bu VW kırpa kırpa...

 
Hayırlı olsun, fiyat kaça mal oldu.

Direksiyon simidi şık olmuş.

Daha önce de konuşulmuştu ama bu media ekranı üzerindeki passat yazısı üzücü, eskiden saat vardı şık görünüyordu. 

Merak ettiğim el freni yanındaki bardaklık gözünün kayar kapağı var mı, birkaç fotoğraftan incelediğim kadarıyla yok gibi. Bir de arka koltuk ortası kol dayama? 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@voice-org yeni aracınız hayırlı olsun. 1.4 tsilarda motoru ilk çalıştırmada çıkan ilginç bir ses var, herkesin malumu. 1.5te onu düzeltmişler mi merak ettim. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Kysr038  teslim almadan önce ben de çok araştırdım bardaklık kapağını var mı diye trendline da yoktu ama buna koymuşlar hocam sürgülü kapak var

 
@latissimusdorsi hocam 1.4 ü bilemiyorum ama 1.2 de sessiz bir motordu lakin bu araç ve motor gerçekten çok sessiz  ilk çalıştırmada da  normal dışı bir ses duymadım hocam 

 
hayırlı olsun bilgiler için teşekkürler.

 
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanın,merak ettiğim orta konsoldaki saat opsiyonelmi oldu artık?

 

Hayırlı olsun.

Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 

Geri
Üst Alt