Fonksiyonel Direksiyon Kodlama


sahinersen

Yeni Üye
Katılım
29 Ağu 2019
Mesajlar
9
Tepkime puanı
1
İsim
ŞAHİN ERSEN
Merhaba Arkadaşlar;

Aranıza yeni katıldım.2013 mideline plus 1.2 tsi aracım var.Resimdeki fonksiyonel direksiyondan ve high gateway almayı düşünüyorum.Montajı ve kodlaması için yardımcı olacak tecribeli arkadaşlar var mı? Yada montaj ve kodlamayı nerede yaptırabilirim? Bir de mideline plus'larda cruise kontrol direksiyondan aktif edilebiliyor mu?

Teşekkürler...

fonksiyonel.png

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hepsi yapılabilir ama herkes yapamaz. Bileşen koruma kaldırılması gerekli. Hız sabitleme ayrı bir konu. Onu da bazı kişiler yapabiliyor . Ya uzaktan bağlantı yada tezgah üzerinde aktivasyonu yapılabilir.

 
@İlker34 Anlaşılan profesyonel destek almak şart.Bu işi ENDER elektronik yapıyormuş.Bu donanımları alıp kodlama ve montajı yaparlar mı acaba.Çünkü genelde donanımları kendilerinden almayınca iyi kar bırakmadığı için ilgilenmiyolar fazla.Yada kodlama ve montaj için normalden daha yüksek fiyat çekiyorlar.

fonksiyonel direksiyon ve gateway high 1100 civarı buldum biyerden.bir de kodlama ve montaj masrafıyla beraber 1500 olsun maksimum değer mi acaba.Uğraşmayıp komple herşeyini biyerden almka mı daha mantıklı?O şekilde fiyat 2500 civarı oluyor.

 
İlgilenmeme söz konusu değil yardımcı olurlar gitmeden ara görüş hallederler...

 
Bütün parçalarımı kendim alıp enderde taktırdım ilgilenmemelerş söz konusu değil


 
Merhaba. Aynı durumdan bende müzdaribim. Midline plus 2013 model aracıma almam gerekenler nelerdir? Bu konuda bilgi verebilirmisiniz?

 
@sahinersen merhaba hocam hangi şehirdesiniz? Ona göre yönlendirebilirim. İstanbulda adresler belli. Mid gateway ve tuş takımı ihtiyacınız var. Devamı Kodlama ve aktivasyon

 
@sahinersen  hocam istanbul da isen işin kolay. Parçaları kimden aldığına bakmaz ender. O montaj için alacağı paraya bakar. İnan hiç de ucuza yapmaz. Bileşen koruma olmasa gel yaparım diyeceğim ama daha bileşen koruma kaldırma işini yapamıyorum. O da olacak inşallah. 

 
@yusuf İstanbuldayım. Parçaları internetten buldum.1200 civarı. Satın almadım henüz.Kodlama ve montaj nekadara mal olur acaba  

 

Geri
Üst Alt