Tavsiyeleriniz İçin Destek.


Al1co1907

Üye
Katılım
12 Eyl 2019
Mesajlar
53
Tepkime puanı
11
İsim
Alican Soyalp
Herkese selamlar. Öncelikle araçlarınızı kazasız, belasız, keyifle kullanmanızı dilerim.

2016 model 1.2 comfortline donanımlı aracımı yeni aldım. Araçta sunroof mevcut. Geri kalan tavan kısmını, yan aynaları, ön ve arka far grubunu parlak siyah kapatma yapmayı düşünüyorum. Anadolu yakası için tavsiye edebileceğiniz bir uygulama yeri mevcut mu.?

Harici olarak araçta standart ön far var, aslında u led yada 7,5 far ile değiştirmek istiyorum ama servis destek vermiyor. Piyasada da orjinal parça bulmak araştırdığım kadarıyla çok zor. Bu yüzden farları normal led ile değiştirmek istiyorum. İyi ve güçlü beyaz ışık veren,  uzun ömürlü led tavsiyeniz olur mu.? Destek için şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi günler. 

 
Photon led ampul konusunda kaliteli bir firma fakat biraz pahalı. Uygun fiyatlı olarak ise Inwells var. Golf7'de kullanıyoruz aydınlatması güzel fakat halojen ampul için tasarlanan çanak yapısında led ampul odaklaması iyi olmadığından ışığı dağıtıyor, bu da karşıdan gelen araçların bir miktar gözünü alıyor, bilgin olsun

 
Klasik halojene led takmak sizin ve ailenizin kulak sağlığına zararlı hocam, önermiyorum. Bol çınlama yapar. 

Retrofit işlerine girecekseniz benim tavsiyem AliExpress’te yer alan led far için tasarlanmış mercekli farlardan almanız olur, 2700 tl falan fiyatları var vergisi vs 3.500 civarına hallolur herhalde. Zaten o ledleri takıp sürekli milletten selektör yemekten, karşıdan uzunla gelenden bir yerden sonra rahatsız olmaya başlarsınız.

 
@Gixxa07 Aslında ben görüntüden ziyade akşam bana verdiği aydınlatma gücünden memnun olmadığım için değiştirmek istiyorum. Ampulün Led ile değişiminden sonra da çok farketmeyecek gece görüşü derseniz değiştirmeyebilirim. Genelde artı katıyor daha net ve güçlü ışık veriyor dedikleri için düşünüyorum.

 
@Kaaan95.ky  Çınlama kısmını ilk kez duyuyorum gerçekten var mı böyle birşey. Bahsettiğiniz sanırım U led farlar kendi orjinal parçası olanlar. Satılanların hepsi yan sanayi sanırım.

 
@Al1co1907 dostum çanak farın içine led takarsan karşıdan gelenleri kör edersin, herkes söver (kulakların çınlar) demek istiyor. Temiz çıkma basic xenon alabilirsin aslında, standart golf 7 highline donanımı. Bunu araştırmanı öneririm. Basic xenondan u lede geçenler, eskilerini satıyor onlardan bitane alırsan gayet güzel olur.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hatta satılmadıysa @driver_can Hocamda da led stoplar vardı, onları da alarak aracının görünümünü highline a çevirmiş olursun. Biraz zaman ve sabır işi, temiz bir dijon jant takımı da eklersen gayet hoş durur.

 
Hatta satılmadıysa @driver_can Hocamda da led stoplar vardı, onları da alarak aracının görünümünü highline a çevirmiş olursun. Biraz zaman ve sabır işi, temiz bir dijon jant takımı da eklersen gayet hoş durur.
Merhaba forum dışından satıldı stoplar teşekkür ederim tavsiyeniz için.

 
@alicankaradag basic zenon dediklerimiz u ledler değil mi. U led ve yeni 7,5 farları hariç far görmedim de.. Bende dijon jant takımı vs var. Sadece sağ sol ayna ve üst sunroof hariç siyah kaplama ve bulabilirsem ön arka far orjinal parça led değişimi düşünüyorum. Kaplama içinde varsa tanıdığın gidebilirim. Teşekkür ederim

 
@Al1co1907 değil, u led ve basic xenon farklı farklardır. Forumda araştırsan konuları olması lazım.

 
@alicankaradag  Teşekkürler ayrıntı için. J yada U led bulucam artık. Servisler orjinal takılı olanlar hariç istesekte satmıyormuş. Büyük saçmalık. Piyasada ki yan sanayilerde nasıl bilmiyorum..

 

Halojen fari direkt merceksiz led’e cevirmis bir volvo s60 gordum, goruntu gercekten berbatti. Su an 200binlira uzerinde degeri olup halojen aydinlatmali satilan araclar var bu firmalar led konusunda amma naz yapti diyorum, su ledleri standart hale getirsinler artik.

Seat Leon led olayina zamaninda girdi, ledli araclari uygun fiyata satti. Satis rakamlari da bir hayli artti.  

 

Geri
Üst Alt