Yeni alınan araba hakkında yardım


Kaaancark

Üye
Katılım
15 Şub 2019
Mesajlar
40
Tepkime puanı
13
İsim
Kaan
Arkadaşlar merhaba, 2018 golf alındı 6.000 km de

Aracın şöför koltuğunda ki makyajlık değişmiş( komple farklıydı golfe ait olmayan), şöför koltuğunda yükseklik ayarı yapılmıyor boşa inip kalkıyor, yine şöför koltuğunun yanında bulunan dikiz aynaları ayarlayan zımbırtı çalışmıyor. Şöför koltuğundaki hoparlör den hafif cızırtı geliyor.

Şimdi bu araç 2019 trafiğe çıkışlı 6 bin kmde bi araç, expertizde herhangi bir sıkıntı çıkmamış ama bu değişenler çalışmayanlar şeyler beni biraz kuşkulandırdı.

Bunları nasıl düzeltebiliriz? nereye yaptırabiliriz?

Sizce kazası belası olabilir mi bu özelliklerin kayıbı neden yaşanır ?

 
Güneşliklerden bahsediyorsunuz sanırım resim atarsanız bakalım. Bu dedikleriniz 6bin km araçta olabilecek şeylere benzemiyor. Kapının vidalarını kontrol ettiniz mi sökme takma varmı hem döşeme hem menteşe sini. 

 
@agacmalzeme  evet güneşlik, değişmiş olduğundan eminim sonradan montajlanmış tavanda izleri var, kapı vidalarını kontrol etmedim.

 
Aracı iyi bir kaportacıya gösterin o size araçta sıkıntı varsa söyler. Bi sıkıntı varsa vakit geçirmeden baktırın. 

 
Detaylıca bakan bir ekspertiz merkezine gitmekte fayda var.

 
Foto atın bir görelim ayrıca.

 
Evet foto atarsanız daha iyi olur.

 
Evet fotodan daha iyi yorum yaparız

 
Hocam fotograf cekemedim, ama bugun bi tanidiga goturdum

arabanin on paneli klimalari kapi esigi koltuklari sokulup yeniden takilmis. Araba da kaza yok ama her tarafi saglam. Neden boyle bir islem yapilmis olabilir? Sel de kalmis su girmis desek neden guneslige dokunsunlar o zaman

 
@Kaaancark kazanın olmadığına emin misiniz, youtube da tarcanları bir izleyin derim araç çukura dahi düşse hava yastığı açabilir. İst veya gebze taraflarındaysanız tarcanlara baktırın derim. Araçta taş izi bile yok hava yastığı tamirli kemerler dirençli ön panel kaplama videosu var.

 
@bf417  valla hocam tanidik expertizciye soktum arabayi kaportaya detayli bakti her tarafina boya testi yapti ama bir sey bulamadi arac kazasiz gozukuyor ama hala icim rahat degil ne oldu da bu kadar soktuler arabayi

 
Anlattıklarınıza göre araçta sıkıntı var mutlaka kaliteli bir ekspertize gösterin, Yasal hak düşürücü süre geçmeden mahkeme vs yoluyla hakkınızı ararsınız

 

@Kaaancark ön hava yastıkları ve emniyet kemerlerine  baktırın orj ise sorun yok tarihi yeni veya işlem gördüyse araç bir şekilde hasar almış, araca sonradan ekleme yapıldı diyecem ama güneşlik ne alaka, inş öyle bir şey yoktur ama güneşlik deyince aklıma tavan hasarı geliyor. Şimdi diyeceksiniz kaportada boyada bir şey çıkmadı ama  her expertiz yapana güvenmeyin boya makinesiyle bakıp değerler aynı çıkınca işlem yok diye yazan yerler var, adamlar aynı yıl aynı renk tavanı direklerden kesip ekliyorlar içiniz rahat değilse bir başka yere baktırın derim.

 

Geri
Üst Alt