İste 2020 Golf karsinizda.Harika olmuş...


Şahsi fikrim vw çizgilerinden epey çıkışmış bir tasarım ne yalan söylüyeyim beğenmedim

 
@Dreamliner %100 katılıyorum. Bi gelsin de gidip bakalım. Mevcut tutkumuz nedeniyle sevmek/beğenmek durumunda kalırız belki :D

 
On taraf cok inceltilmis Honda gibi, guzel olmamis. Arkada station wagon araba gibi olmus uzatip arka cami yatirmislar biraz. Sportif dinamik goruntusu gitmis aracin ya, bende begenmedim.

Sanki dashboard ekran felanda pek iyi değil ama içini daha detayli gormek lazim tabii.

 
Felaket....Önden ağlayan surat, arkadan buz dolabı. VW karşıtları böyle derdi. Bu sefer hakkaten buz dolabı... Tabi zevk meselesi kime göre neye göre? Kokpit idare eder direksiyon güzel dış tasarım felaket aynalar bile değişmemiş. 1 Serisini de harcamışlar, Golf'ü de.... Bu yeni Golf'e Toyota logosu koysalar hiç yadırgamazdım, böyle bir şey kesinlik le beklemiyordum.

Bu ön tasarımlar ne, çok yüksek, 2 serisi gibi Mercedes B gibi olmuş. 0 sportiflik, 2 tampon, klasik ızgara ve 1 spoiler yetmemiş sportif göstermeye, bildiğin aile aracı olmuş artık.

2020bm1s1.jpg


Arka eski Mercedes A tombikliğinde,

2019-bmw-m135i-xdrive.jpg


Golf bundan da beter olmuş..

C HB olarak Golf 7.5'da, BMW ise makyajlı F20'de bitti. Bakalım yerlerini kimler alacak. Umarım Leon bari saçmalamaz da bir alternatifimiz olur yeni araçlar arasında.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunu çizeni (iç tasarım dahil) bi yerde kıstırıp evire-çevire dövmek lazım.. hatta ara ara dinlenip tekrar dövücen..

 


Geri
Üst Alt