metinkar 2647 Gönderildi: 5 Şubat Yazar Paylaş Gönderildi: 5 Şubat @tuncer_2632 sağol ya 26 dakika önce, tuncer_2632 yazdı: @metinkar hayırlı olsun abi Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
metinkar 2647 Gönderildi: 5 Şubat Yazar Paylaş Gönderildi: 5 Şubat @frknyldrm ayaklarım acıyor:) 5 dakika önce, frknyldrm yazdı: Lord olma mevzusu hakkında ne düşünüyorsunuz? frknyldrm bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
metinkar 2647 Gönderildi: 5 Şubat Yazar Paylaş Gönderildi: 5 Şubat @jamesbaba şirket aldı bugün teslim almaya gittim içi mis gibi sıfır aracın kokusunu özlemişim ama yok ya valla çekilmez:) 5 dakika önce, jamesbaba yazdı: [mention]metinkar [/mention] hayırdır abi ? frknyldrm bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
jamesbaba 31 Gönderildi: 5 Şubat Paylaş Gönderildi: 5 Şubat [mention=21987]jamesbaba[/mention] şirket aldı bugün teslim almaya gittim içi mis gibi sıfır aracın kokusunu özlemişim ama yok ya valla çekilmez:) Desene paşa garaja çekildi metinkar bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Kysr038 1056 Gönderildi: 5 Şubat Paylaş Gönderildi: 5 Şubat Hayırlı olsun Metin abi Sıfır olmasının yanı sıra ; Vergiden, yakıttan, bakım masrafından muaf olmak da apayrı bir keyif doğrusu Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
metinkar 2647 Gönderildi: 5 Şubat Yazar Paylaş Gönderildi: 5 Şubat @Kysr038 yaaa:) yok şirket aracı ekiplerim kullanacak:) 11 dakika önce, Kysr038 yazdı: Hayırlı olsun Metin abi Sıfır olmasının yanı sıra ; Vergiden, yakıttan, bakım masrafından muaf olmak da apayrı bir keyif doğrusu Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Kysr038 1056 Gönderildi: 5 Şubat Paylaş Gönderildi: 5 Şubat Çok yanlış anlamışım o zaman Yine de hayırlı olsun , hayırlı işler dilerim. metinkar bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
HONEY 6460 Gönderildi: 5 Şubat Paylaş Gönderildi: 5 Şubat [mention]metinkar [/mention] en iyi araba şirket arabasidir metinkar bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Alii 1131 Gönderildi: 5 Şubat Paylaş Gönderildi: 5 Şubat @metinkar Bi an korkuttun abi valla. Girip baktım bir ford sitesine metinkar bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
metinkar 2647 Gönderildi: 8 Şubat Yazar Paylaş Gönderildi: 8 Şubat (düzenlendi) Son halimiz:) 8 Şubat tarihinde metinkar tarafından düzenlendi GodThread, HONEY, mehmetmert ve 2 diğer bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
metinkar 2647 Gönderildi: 11 Şubat Yazar Paylaş Gönderildi: 11 Şubat (düzenlendi) Bugün aracımızın ilk muayenesini Çatalcada yaptırdık mekan uzak ama şimdiye kadar gittiğim en iyi Tuv. aracın içeri girmesi ile çıkması tam 12 dk. sürüyor herkese tavsiye ederim... Uzun ve Sisler led tüm camlar film bunlardan çekincem vardı. 11 Şubat tarihinde metinkar tarafından düzenlendi HONEY, AhmetCakmak, Culture33 ve 3 diğer bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
HONEY 6460 Gönderildi: 11 Şubat Paylaş Gönderildi: 11 Şubat [mention]metinkar [/mention] hadi geçmiş olsun ustad metinkar bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
metinkar 2647 Gönderildi: 11 Şubat Yazar Paylaş Gönderildi: 11 Şubat @HONEY sağolasın satışa hazır:) 19 dakika önce, HONEY yazdı: [mention]metinkar [/mention] hadi geçmiş olsun ustad HONEY ve GodThread bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
metinkar 2647 Gönderildi: 16 Şubat Yazar Paylaş Gönderildi: 16 Şubat Evet çok istediğim Dijon jantlarıma @forjust1day kardeşimin desteğiyle kavuştum tekrar teşekkür ederim... jantlarım 0 denecek kadar temiz kısa sürede araçta kullanılmış... bir kaç ay için de lastik temin ederim 2019-2020 çıkma bakıyorum duruma göre sıfır bakalım bir kaç sene kullanabileceğim uygun birşey bakacağız... HONEY, Alii, frknyldrm ve 4 diğer bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
forjust1day 2000 Gönderildi: 16 Şubat Paylaş Gönderildi: 16 Şubat Metin abim iyi Günlerde kullan 🙏 @metinkar GodThread, metinkar ve Alii bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
golfmk7fan 84 Gönderildi: 16 Şubat Paylaş Gönderildi: 16 Şubat @metinkar hayırlı olsun Metin abi , özel değilse ne kadar anlaştınız paylaşabilir misiniz ? Bir fikrimiz olsun mevcut piyasa hakkında metinkar bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
metinkar 2647 Gönderildi: 16 Şubat Yazar Paylaş Gönderildi: 16 Şubat @golfmk7fan ben şimdi aldığım rakamı söylemeyeyim piyasa değişken lastiksiz yada lastikli sarı siteden rahatca görebilirsiniz...👍🏻 7 dakika önce, golfmk7fan yazdı: @metinkar hayırlı olsun Metin abi , özel değilse ne kadar anlaştınız paylaşabilir misiniz ? Bir fikrimiz olsun mevcut piyasa hakkında Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
golfmk7fan 84 Gönderildi: 16 Şubat Paylaş Gönderildi: 16 Şubat @metinkar bir kaç ay öncesine kadar 2250 2500 arasına temiz sadece jant almak mümkündü , şimdi lastikçilerin ilanlarına bakıyorum abuk rakamlar yazıyorlar. Bunu gören kullanıcılarda benzer rakamlardan ilan giriyor. Geçtiğimiz haftalarda Üsküdar'da Madrid 17 inch Jant-Lastik takımı ilanı vardı kullanıcıdan. 3500 liraya gitti , lastikler 2018 tarihliydi yalnızca jantın birinde çok küçük bir kaldırım çiziği vardı. Onu kaçırdığıma kahroluyorum gerçekten GodThread ve AliAkg bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
AliAkg 634 Gönderildi: 16 Şubat Paylaş Gönderildi: 16 Şubat @golfmk7fan keşke ben de görseydim farukal bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Alii 1131 Gönderildi: 16 Şubat Paylaş Gönderildi: 16 Şubat Hayırlı olsun Metin abim, spoilerleri ne zaman sökeceksin metinkar bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
metinkar 2647 Gönderildi: 16 Şubat Yazar Paylaş Gönderildi: 16 Şubat @Alii o kalsın Alii bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Culture33 939 Gönderildi: 16 Şubat Paylaş Gönderildi: 16 Şubat @metinkar plaka çerçevesine bakıyorlar mı? ben çerçeveyi sildirdim 5 mayısta da muayenem var. sıkıntı çıkarırmı. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
metinkar 2647 Gönderildi: 16 Şubat Yazar Paylaş Gönderildi: 16 Şubat @Culture33 hiç bilgim yok ama plakalığın içinde ise görünmez zaten fazla... 35 dakika önce, Culture33 yazdı: @metinkar plaka çerçevesine bakıyorlar mı? ben çerçeveyi sildirdim 5 mayısta da muayenem var. sıkıntı çıkarırmı. Culture33 bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Terms 1683 Gönderildi: 16 Şubat Paylaş Gönderildi: 16 Şubat 39 dakika önce, Culture33 yazdı: @metinkar plaka çerçevesine bakıyorlar mı? ben çerçeveyi sildirdim 5 mayısta da muayenem var. sıkıntı çıkarırmı. Hiçbir sıkıntı çıkarmaz. Benimki de bu haldeydi yıkattım gittim tüve motor numarası ve camlar filmli hafif kusurlu diye geçti 1,5 ay kadar önce Culture33 ve Trk75 bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Culture33 939 Gönderildi: 17 Şubat Paylaş Gönderildi: 17 Şubat @Terms Teşekkür ediyorum, o zaman ekstra çerçeve yaptır geri sildir yapmayalım. Terms bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap