Spacer takmayı düşünüyorum, zararı var mı?


onursari24

Üye
Katılım
14 May 2018
Mesajlar
49
Tepkime puanı
30
İsim
Onur
SELAM ARKADAŞLAR,

ARACIMDA SPACER TAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM, SPACER TAKMANIN HERHANGİ BİR ZARARI VARMIDIR? VARSA NE GİBİ ZARARLARI OLABİLİR ? 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben 15 mm alüminyum spacer aldım bir sıkıntıda yaşamadım. İçinden çıkan bijonlara biraz güvenemedim uygun bijon seti aldım ilave olarak. Sonuç olarak yol tutuşu bi tık daha sağlam oldu.

 
HANGİ MARKA SPACER KULLANIYORSUNUZ ? 

 
15mm sm spacer kullanıyorum ben de arkada. Herhangi bir dezavantajını yaşamadım.  Her gün döndüğüm köprü üstüne çıkan virajda 3-4 km daha hızlı dönme şansını veriyor.  Yani sadece görüntü amaçlı beklentiye girin :) onun dışında hissedilen bir fark oluşmuyor 

 
Bununla ilgili anlatan adamlar youtube kanalında güzel bir video vardı takmayı düşünen arkadaşlar kesinlikle izlemeli

 
 @mustafacagri  sadece arkalarda kullanıyorum demişsin hocam , önlerde yok mu ? 

 
@armando yok hocam şu anda. Öne 12 mm almayı düşünüyorum ileride ama mutlaka. Veya 20 mm denk gelirse arkaya 20 mm takıp, 15likleri öne takmayı düşünüyorum. 

 
@caglar_61 hocam eline sağlık bu video dan  çıkarmış olduğum şey, SPACER alma gereksiz masraf yapma diyor :D  ona yapacağın masrafı aracın görseline yatır  :D  .

Şaka Bir yana Görsellik açısından geniş lastikler için cazip gelebilir lakin keskin virajlarda gaza gelip biraz daha gaza basıldığında ise kuvvetkaç dan dolayı takla atmak daha kolay olacaktır ki bunu hiç kimse istemez .

Arkadaşlar uzak durun derim :D  

 
Lütfen forumumuzda konu açarken başlığı tek kelime ile değil güzelce belirtiniz. Ayrıca sürekli büyük pontolu harfler kullanmak yasaktır.

Lütfen forum kurallarını okuyun. Konu başlığı değiştirildi.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

FG spacer tavsiye ederm 220d ye taktirdim gayet basarili ismimi verirseniz braz indirimli alabilirsiniz :) aliminyumun bilmem kac nuamrali serisinden bilezikli olarak yapiyor .

Screenshot_20190905-184753_Gallery.jpg

 

Geri
Üst Alt