Golf 7,5 GTE Tampon hk.


felix

Yeni Üye
Katılım
20 Eyl 2015
Mesajlar
9
Tepkime puanı
3
İsim
emre
Merhabalar 

Bir süredir GTE tampon araştırması yapıyorum.Tampon ve LED’lerin parça kodlarını buldum.Bunlarla beraber aracın Türkiye girişi olmadığı için serviste maalesef parçalar sistemde çıkmadı.

Yurtdışından bir şekilde getirtmeyi düşünüyorum birileri vasıtası ile.Hatta sadece sağ ve sol gündüz LED’lerini alsam direk çalıştırabilirmiyim onun düşünceside var.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımız var ise bilgilerini paylaşırsa çok memnun olurum.

Saygılar,sevgiler.

A0966E06-4D79-4CE3-A1CE-81F6E2ADE7A3.jpeg

 
Şimdiden kolay gelsin umarım bulur ve alabilirsiniz ilk defa gördüm çok hoş duruyor

 
@felix soz vermiyorum urdunde elektrikli golf var ve suan urdundeyim bi bakinayim bakalim parca nerden bulurum. Bulursam fiyat paylasirim al derseniz aliriz.

 
@felix hocam parçalar olduktan sonra çalışması her türlü yapılır merak etmeyin. 

 
@GkM_2015 

çok teşekkür ediyorum ilginiz için.

Elektrikli golf’ün Ürdünde olmasi ayrıca şaşırttı beni:)

Zahmer olacak size.Kendinizi bu iş için özellikle yormayın lütfen.Uygun olursanız karşınıza çıkarsa fiyat öğrenmeniz yeterli.

Tekrar teşekkür ediyorum.

 
Mk7 clubsport tamponu yurtdışında çok tutmasına rağmen Türkiye’de kimsenin getirmemesine şaşıyorum. Eğer uygun fiyata getirme yöntemi bulursanız ve  hakkında mesaj atabilirseniz çok sevinirim.

 
Çok tatlı duruyor valla.  Fiyat takibindeyim

 
Dün itibarı ile LED’leri sipariş ettik Almanya’dan.Yine Almanya’da bir arkadaşa gidecek ve yaklaşık 15-20 gün sonra elimde olacak.

Tampon işi biraz yoracak sanırım beni.Yolcu beraberinde gelmesi mümkün değil.Bazen uçak firmaları bu tarz büyük paketler icin ekstra ücret talebinde bulunuyor.Ancak her halükarda getirecek kişiye çok yük olacak.O bakımdan direk Türkiye gönderimi yapacak bir şekil arıyorum.

İngiltere’de baya satıcı var.Bakalım kafa yormaya devam edeyim biraz daha😊

 
Hocam Almanya dan çıkma sipariş verin gelsin boyalı çıkma herşey dahil 2500 civarına geliyor kargo vergi vb dahil

 
@mbonat 

Hocam nasıl ve ne şekilde getiriyoruz,biraz açarsanız sevinirim😊

 
Örnek olması açısından ilanı paylaşayım , yurtdışından ikinci el ürün gelmez diye bir kanun var fakat çıkma parçalar geliyor eğer sıfır ayarında parça bulursanız büyük ihtimalle gelir. Çoğu kurumsal satıcının dünyanın birçok ülkesi için anlaşmalı kargoları var . Gümrüğe takıldığındada aracınızın ruhsat fotokopisini göndererek gümrükten alabiliyorsunuz . Genelde fatura fiyatının %20-25 kadar vergisi oluyor .  Ürünü almadan önce satıcı ile konuşup daha detaylı bilgi alabilirsiniz . Ödeme yapmak için ben PayPal kullanıyorum . 

https://www.ebay.de/itm/VW-Golf-7-VII-GTE-Hybrid-Bj-ab-2014-Stosstange-Vorne-SRA-PDC-Original-Versand/192947354145?hash=item2cec8efa21:g:0-kAAOSwqXxdAnEC#shpCntId

 

Bence bu kadar zahmete değecek bir tampom değil ama tabi zevk meselesi. R tampon daha güzel

 

Geri
Üst Alt