metinkar 134 Mesajı raporla Oluşturuldu: 25 Ağustos (düzenlendi) Arkadaşlar 18” kışlık lastik alacağım yorumlarınızı bekliyorum. - Aracı hafta da 4 kez kullanıyorum... 25 Ağustos tarihinde metinkar tarafından düzenlendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
akndg 2 Mesajı raporla Gönderildi: 25 Ağustos Nokıan wr4d yada continental winter contact İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
tgun89 41 Mesajı raporla Gönderildi: 25 Ağustos Yanlışlıkla hepsine oy verdim:). Bence petlas metinkar bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Ozyy 11 Mesajı raporla Gönderildi: 25 Ağustos Nokıan wr4d kullanıyorum tavsiye ederim İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
metinkar 134 Mesajı raporla Gönderildi: 25 Ağustos nokıan düşünmüyorum şuan için teşekkür ederim... ayda max 700km yapıyoruz fazla pahalı bir şey düşünmüyorum... İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
volkan60 5 Mesajı raporla Gönderildi: 25 Ağustos Bende Petlas var şu an hocam daha önceki aracıma nokian almıştım. Arasında dağlar kadar fark var. Nokiana genede bir göz atın derim İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
forzaGilles 3171 Mesajı raporla Gönderildi: 25 Ağustos (düzenlendi) 4 saat önce, metinkar yazdı: Arkadaşlar 18” kışlık lastik alacağım yorumlarınızı bekliyorum. - Aracı hafta da 4 kez kullanıyorum... Tavsiyeden ziyade şunu söylemek gerek; fabrika 18” ebatta kışlık lastik kullanımını önermemektedir..!! Hatta 17” ebatta bilee istisnai bazı kurallara uyulması koşulu ile kullanmaya izin vermiştir.. 17” ve 18” ebatta zincir kullanımı gerektiğinde zincir aracın iç davlumbaz ve çamurluklara zarar verecektir.. 25 Ağustos tarihinde forzaGilles tarafından düzenlendi metinkar bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
agacmalzeme 199 Mesajı raporla Gönderildi: 25 Ağustos Continental yada Goodyear tavsiye ederim. Listenizde kışlıkları kullandım ama daha iyileri var kışlıkta ucuz lastik kullanmamanızı öneririm özellikle petlası metinkar bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
metinkar 134 Mesajı raporla Gönderildi: 25 Ağustos 1 saat önce, forzaGilles yazdı: Tavsiyeden ziyade şunu söylemek gerek; fabrika 18” ebatta kışlık lastik kullanımını önermemektedir..!! Hatta 17” ebatta bilee istisnai bazı kurallara uyulması koşulu ile kullanmaya izin vermiştir.. 17” ve 18” ebatta zincir kullanımı gerektiğinde zincir aracın iç davlumbaz ve çamurluklara zarar verecektir.. @forzaGilles orası öyle de fabrikasyon verilerine kalırsak araçlara hiç bir şey yapamayız, 18” haricinde hiç jant lastik kullanmadım, kayseride görevde iken bile 18” civili kullandım yani kullanıcıdan kullanıcıya fark eder, golf7 aracım varken kormoran kullandım 2 kış araçla sattım aynı şekilde devam edeceğim de lastikte karar veremedim... İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
metinkar 134 Mesajı raporla Gönderildi: 25 Ağustos 2 saat önce, agacmalzeme yazdı: Continental yada Goodyear tavsiye ederim. Listenizde kışlıkları kullandım ama daha iyileri var kışlıkta ucuz lastik kullanmamanızı öneririm özellikle petlası @agacmalzeme aracı max dört yıl kullanıcaz olabilir aslında İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Musdi 15 Mesajı raporla Gönderildi: 25 Ağustos @metinkar hocam ben lassa öneriyorum kış lastiğini . Hem yol şartlarına uygun hem diğerlerine göre fiyat avantajı mevcut. Kıs lastigine fazla para ödemek kafama yatmıyor benim 😀 İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
metinkar 134 Mesajı raporla Gönderildi: 25 Ağustos Bir saat önce, Musdi yazdı: @metinkar hocam ben lassa öneriyorum kış lastiğini . Hem yol şartlarına uygun hem diğerlerine göre fiyat avantajı mevcut. Kıs lastigine fazla para ödemek kafama yatmıyor benim 😀 @Musdi benimde araç devamlı yattığı için bende senin gibi fazla vermek istemiyorum gibi:) İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xfree37 28 Mesajı raporla Gönderildi: 25 Ağustos Kastamonu da yaşıyorum Continental ts860 kullanıyorum, araç hergün çıkıyor 30-40km. Babamın aracında da aynısı var, sattığım araçtada aynısı vardı. Asla lastik hırıltısı yok ıslak zeminde lastik sesi duyabilirsiniz müthiş tutunma ben çok memnunum. metinkar ve agacmalzeme bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
metinkar 134 Mesajı raporla Gönderildi: 25 Ağustos 4 dakika önce, xfree37 yazdı: Kastamonu da yaşıyorum Continental ts860 kullanıyorum, araç hergün çıkıyor 30-40km. Babamın aracında da aynısı var, sattığım araçtada aynısı vardı. Asla lastik hırıltısı yok ıslak zeminde lastik sesi duyabilirsiniz müthiş tutunma ben çok memnunum. teşekkür. İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş