Derin çizik tavsiye


Musdi

Üye
Katılım
24 Tem 2019
Mesajlar
149
Tepkime puanı
111
Konum
İstanbul
İsim
Mustafa
Merhabalar ,

24 temmuz 2019 tarihi itibariyle golf sahibi oldum. Bir aksilik olmazsa uzun yıllar binmek istiyorum. 

Arac 2019 model beyaz renk. Aracımın üstüne cok titredigim icin hemen başına birşey geldi :)

sag arka kapida tirnak giren bir cizik oluştu. Servis komple boya sanayide yarim lokal boya diyorlar. Böyle mi kalsın yaptırayım mi ? Çok kararsızım. Lütfen bana yardımcı olur musunuz ? Teşekkürler.

IMG_20190816_141848.jpg

 
Geçmiş olsun öncelikle.

Muhtelif uygulamalar ile çizik  daha aza indirgenebilir.

Ben olsam boyatmazdım. 

 
@Musdi öncelikle aramıza hoşgeldin. Aracın opak beyaz olduğu için düzgün bir rötüş işlemi ile güzelce yapılabilir. Aşağıda paylaştığım videoda bu işin ustaca yapılmış hali var. Siyah araçta dahi çok başarılı sonuç alındı. Sende hayli hayli olur.





 
Geçmiş olsun beyaz renk olduğu için uygulama sonrası metaliklere göre sonuç daha tatmin edecek boyuta gelecektir.Önce rötuş ile içi doldurulup bir iki gün kuruduktan sonra zımpara yapılıp daha sonra da pasta işlemi ile sonuç sizi tatmin edecek boyuta gelir.Bu işlemler için İstanbul’daysanız Tokyo garage (Salih Ustadan)faydalanabilirsiniz.Yeri Ümraniye de.İnstagram sayfası mevcut.Kendisini tanırım memnun kalırsınız yapacağı işten diye düşünüyorum.

 
@driver_can merhaba tokyo garaj ile görüştüm. Yarın gideceğim. Herkese yardımları için cok teşekkür ederim. Umarım netice güzel olur. 
Tokyo garaj salih işinin ehli çokndoğru bir tercih yapmışsınız., salih bu tür işlerde çok başarılı işler çıkarıyor.. şimdiden geçmiş olsun.. 

 
Boyatmadan   işlem yapmanız çok iyi hocam   Bazen  böyle ufak şeylere   kapı deişimi bile  diyorlar :D :D amaç para koparmak

 
Geçmiş olsun sonuç gayet tatmin edici gözüküyor.Kazasız belasız kullanın.

 
Geçmiş olsun. İyi görünüyor. İşi ustasına bırakmak her zaman iyidir.

 


Geri
Üst Alt