Bluetooth Nasıl Aktif Edilir ?


eyupgolf

Üye
Katılım
17 Eyl 2018
Mesajlar
68
Tepkime puanı
11
İsim
eyup
Arkadaşlar herkese selam 2013 model Comfortline Bir Golf üm var aracimda highline da olan direksiyon var üzerindede bildiğiniz gibi bluetooth görüşme için vs tuşlar var ama araçta bluetooth yok ne yapmalı servis te mi açtırmalı yoksa kolay bir yolu var mı ayrıca maliyetide nedir şimdiden teşekkürler

IMG-20180907-WA0017.jpg

 
@eyupgolf merhaba hocam. Çinden 6.5 bluetooth ya da Car play özellikli teyp alarak onları da aktif edersiniz fiyatları pahalı değildir. 100-150$ civarında alırsınız.

 
Şu konudaki 2 cihaz çok fazla tercih ediliyor. Telefonunuz Android ise 1. cihazı, iPhone ise 2.sini tavsiye ederim. Geri görüş kamerası vs destekliyor iki cihaz da. Konuda gerekli bilgiler mevcut.




 
Bende de ayni dert vardi 2014 Model Comfort. Çin’den gelen cihazlarda ufak tefek uyumsuzkuklar oluyor, bide daha onemlisi belki dogru belki yanlis bizzat test etmedim ama Çin cihazlarinin ses kalitesinin burdakiler kadar iyi olmadigi yorumunu okudum. Bende direk 5” ama Bluetooth’lu olan TR araclardan cikma teyp bulup takdirdim ve cozdum, 1000TL’ya maloldu. Ekranin buyumesi iyi olur belki ama fonksiyon olarak bi farklari yok, TR cihazi olunca da hersey uyumlu oluyor. TR 6.5” cihazlarda var, biri torpido uniteli az pahaliya maloluyor, biride Golf 7.5 Comfort’lardaki cihaz, onlarda tam uyumlu, cikma bulursan onlarda tercih edilebilir, Golf 7.5’dan cikan cihaz Çin’den gelen CarPlay’li ile ayni tipte ama CarPlay yok sanirim burdakilerde, uyum konusunda ise sorun yok tam uyumlu, cikma bulursan oda 1000-1200 arasi biseye malolur ve 6.5” olur. Ben sadece o cihazlarin tipini sevemedim, Tercih meselesi :)

 
Çinden alınan cihazların dili İngilizce olarak geliyor ayrıca golf yerine passat resimi çıkıyor dili Türkçeye çevirip golf simgesini yüklemek için 300tl isteyince aldığım cihazı sattım kawai 10inç cihaz aldım gayet memlunum İnternete girme video izleme hertürlü özellikte var 

 

Geri
Üst Alt