X-TRAIL aldım


serology55

Üye
Katılım
6 Nis 2017
Mesajlar
317
Tepkime puanı
218
İsim
serhat
Değerli Dostlar,

Golfümüze sığışamadığımız için satıp X-TRAIL aldım 2003. Çok keyifli araç ama yürümüyor Golf'ten sonra. Gerçek bir 4 çeker, arazi vitesi cam tavanı vs. ama o kadar alışmışım ki Golf'e herşeyini kıyaslıyorum :(  Eşim "yeter artık git yine Golf al" demeye başladı şu sıralar. Yakıtı 13 Lt/100 km (analar doğurmaz :)  ). O kadar ki, bu forumdan kopup Nissan forumuna üye bile olmadım. Sanırım yine Golf'e dönüş olacak gibi. Jetta falan da ne bileyim  :O . Hayırlısı diyelim dostlar.

 
@serology55 

ne yaptınız böyle 🥴

hayırlısı olsun

malesef insan golf e kendini öyle bir alıştırıyor ki

değil nissan

 audi de bile direksiyondaki düğme yerlerini bile yadırgar oldum

vw iyidir

golf te candır

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@serology55 

ne yaptınız böyle 🥴

hayırlısı olsun

malesef insan golf e kendini öyle bir alıştırıyor ki

değil nissan

 audi de bile direksiyondaki düğme yerlerini bile yadırgar oldum

vw iyidir

golf te candır
Üstad, evin önünde duruyor ben ona bakıyorum o bana :) . Suvum var mı var ahahaha :)  

 
suv a binip te yakıtından şikayet etmeyeni duymadım

o cüsseye 13 lt 🤔

bir de yürümez mi?

sat üstad sat 😊

hem iç işleri de golf alın demiş zaten

KHK çıkmış evde 😊

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlı olsun.

Yılbaşında dizel Golf'ten 2018 dizel Qashqai'ye geçtiğimden beri ben de biraz Golf'ü arıyorum özellikle hb ve küçük olmasından dolayı. Şu sıralar A3, Bmw 2 serisi ve Golf'lere bakıyorum. :)  

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam 1.0 dsg golf ile Bursa'dan Kuşadası'na geldim 5.2 ort.ile.OTOBAN kullandim su yeni açılan malum 40 tl verdim ayarim kacti dönüşte acaba hangi güzergahı kullansam?Xtrail de guzel arac fakat hem boyut hemde yakıt olarak tatmin etmemesi alisma sureci gerektirebilir.Golfe tekrar dönüş yaparsiniz😊

 
Biz 92 Tempra'dan 2009 Transporter'a geçmiştik. 

Transporter dünyanın en konforlu ve kaliteli aracıydı benim için. Ta ki birkaç ay Golf sürdükten sonra Transporter'ı tekrar kullanana kadar... VW kalitesi olmasına rağmen Transporter dahi çöp gibi kamyon gibi geliyor... Ne yaptın sen bize Golf :(

Fakat yine de kaşınıyorum; işleri yoluna koyduğumuz an Hilux almak istiyorum  :sofor:  Bir de buna bakalım bu sefer Golf'ü nasıl arayacağız :D forumda hiç kullanan varmola? 

 
Uzun bir süre 2. jenerasyon T31 kovaladım, denk gelse alacaktım, nasip olmadı. T31 daha konforlu dolu bir araç. Çoğu 4 çekerden daha iyi. Birkaç foto ekleyeyim makyajlı kasası:

remote.axd


remote.axd


 
Bence xtrail olmasindan degil cok eski bi arac aldiginiz icin size oyle gelmis.

yenilerden bi xtrail alsaniz daha memnun bilr olurdunuz.

 

@Golf835 ben tavsiye babında yazmıştım. Geçen sene bir Levorg için Golf' ümü takasa götürmüştüm fiyattan ötürü alamadan geldim, sonrada vazgeçtim zaten o sevdadan. O süreçte internette izlemediğim test videosu okumadığım yazısı kalmamıştı. 40 yaşındayım ama 1 ay rüyalarıma girdi Levorg.

Boxer motor olması, 4*4 konusunda Audi ile 1.liğe oynaması, mekanik sağlamlığı, standart deri koltuk, performans, güvenlikte Volvo ile kafa kafaya olması ve duruşu benim için artılarıydı, tek eksik yanı şehir içinde 11-12 lt ortalama ile dolaşılması.

Araç fazlalığından Golf' ü satmak üzereyim bir kaç yıl araç satın almayacağım. Levorg kendinde başka her otomobilden soğuttu beni. Alamıyorum da zaten :)

 

Geri
Üst Alt