Sinyal koldaki P ?


Ekrem1

Yeni Üye
Katılım
28 May 2019
Mesajlar
15
Tepkime puanı
5
İsim
Ekrem
Merhaba arkadaslar 1,2 TSI 2015 golf var sinyal kolundaki P İŞARETİ ne anlama geliyor yardımcı olursanız sevinirim 

 
Bunu uzun zamandır bende merak ediyorum. Kitapçıkda illaki vardır ama bulamadım. 

 
@mbonat Bana biraz saçma geldi, neden sadece sol yada sadece sağ park lambasını yakmak isteyelim ki ? Acaba servis durumu mu oluyor bu? 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@mbonat öncelikle tşk ederim bilginiz için ancak işlevselliği ne peki sagdaki yaktım diyelim ne işime yaracak 

 
Aracı karanlık bir yola bıraktınız diyelim sağ tarafta durdunuz arkadan gelenleri uyarmak ve aracın fark edilebilirliğini attırmak için park lambasını açıyorsunuz bi tarafı açtığınız içinde akünüz daha uzun süre dayanabiliyor

 
@mbonat Yani acil bir durumda veya akünün düşük olduğu bir anda tasarruf etmek için var!  Bilgi için teşekkürler. Yarın bi deneyeyim bakalım. 

 
@Recep Gül uzun süreli tasarruf amaçlı kısa sürede aku durumu müsaitse zaten dörtlü mevcut fakat sağ veya sol açmak isterseniz biraz daha akım düşük sürekli şekilde yanar tüm araçlarda mevcut özelliktir...

 
babamın 74 model ford taunus ta da böyle bir özellik vardı

aracınızı sol şeride park ettiğinizde sağ

sağ şeride park ettiğinizde sol ön ve parkları açabilirsiniz

benim çok kullandığım bir özelliktir

akşam park halinde bu şekilde iç park lambaları yakmadan

aküyü çok harcamadan

diğer sürücülerin dikkatini çekmiş oluyoruz

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Ekrem1 kontak kapalıyken denemenizi tavsiye ederim hatta garanti olsun aracı kilitleyip drneyin bu özellik zaten o yuzden var açıp aracı terk edebilirsiniz👍

 
Bugün denedim, gerçekten sönük bir şekilde sinyal kolunu sağa veya sola çektiğimde sönük bir şekilde yanıyor. Daha neler öğreneceğiz bakalım. Teşekkürler bilgi için. 

 

@mbonat Bana biraz saçma geldi, neden sadece sol yada sadece sağ park lambasını yakmak isteyelim ki ? Acaba servis durumu mu oluyor bu? 
Aracı yol kenarına park ettiğiniz de yolda kalan tarafı yakmanız için. diyeceksiniz ki ikisini de yakarız. akü enerji tasarrufu. bu 1980 li yıllardan beri var.

 

Geri
Üst Alt