Torpido çiziği için tavsiye aldım başıma gelenler içerde


gokhan8585

Üye
Katılım
12 Tem 2019
Mesajlar
130
Tepkime puanı
36
Konum
ankara
İsim
gökhan
Forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine sihirli süngerle torpidoyu sildim sonuç tam bir hüsran oldu Beyler sakın sihirli sünger almayın kullanmayın torpidom mahvoldu boya kalktı sonra sprey rötüş yapayım dedim iyice kötü oldu gerçekten foto atmaya utandım şuan ankarada torpido boyatacak yer arıyorum eğer konsola bunu yapmış olsaydım gerçekten çok daha büyük bi sıkıntı olacaktı.

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

 
@gokhan8585  Geçmiş olsun. Resim paylaşsanız belki çözüm üretebilecek arkadaşlar çıkabilir. Zımpara mı bu sihirli sünger denen şey? Acaba sizdeki çizikler kılcal çizikler miydi?

 
Bende de var 2 yerde kılcaldan daha büyük. Bir de bej renk sanki daha çok göze batıyo ama takmıyodum kafama. Sizin önceki konunuzu takip ediyordum açıkcası çözüm olsa ben de denemeyi düşünüyordum ama malesef olmamış.

 
Geçmiş olsun.Utanacak birşey yok bunda diğer konuda da burada da sizden resim rica edilmiş belki yardımı dokunan bi fikir gelir diye.Öncelikle görünmeyen bi yerde deneyip daha göze batan yerlere ona göre uygulama yapsaydınız keşke.

 
Yeni kapak alıcam sanırım
Geçmiş olsun.Bende onu tavsiye edebilirim.Ama öncelikle nasılsa kaybedecek birşey yok kapak almayı düşünüyorsanız soft kaplama yapan yerler var oralara bir gösterin derim.Boya ile başarılı olurlarsa ne ala olmazsa yeni kapak alırsınız.

 
Bende gördüm onu pahalı geldi ama boya olmazsa mecbur alırım

 
Sihirli sünger denen ürün ince zımpara görevi görüyor. Aman aman hele bazıları direksiyon derisinde kullanıyor. 2 yaparsınız 3 yaparsınız 4. Yapışınızda artık deri boyası kalkar :) masum görünen ama çok tehlikeli bir ürün bu beyaz sihirli sünger olarak tabir edilen ürünler özellikle de araç içinde

 

@gokhan8585 Tekrar çok geçmiş olsun hocam, bayağı kötü görünüyor. Dediğiniz gibi keşke önce başka bi kısımda demeseydiniz. Sağlık olsun canınızı sıkmayın. Mal bu, elbet yerine konur. 

 

Geri
Üst Alt