Kırmızılım satıldı, bu kadar koyacağını tahmin etmezdim


Katılım
13 Şub 2019
Mesajlar
267
Tepkime puanı
203
İsim
Alican
Arkadaşlar herkese selamlar,

Bugün aracımın satışını verdim. Noterden çıkana kadar herşey normaldi fakat en son arkasından uğurlarken içimden birşey koptu. Şuanda dahi satmasa mıydım diye içimde bir üzüntü var. Golf sevgisi bir başkaymış, satarken 2 kez düşünün :)

1C5B110F-55AB-42AB-AE1F-226EB34BBDB0.jpeg

 
Hayırlısı olsun 

Daha yenisini daha güzelini almak nasip etsin :)

Nasıl kıydınız güzele bu renkde satılmaz ki :)

 
Aklıma nedense sezercik filmindeki eşeği açık artırma ile satılan bölümü geldi😁. Hayırlısı olsun hocam, daha iyisini almak nasip olur inşallah. 

 
@HONEY hocam sağolun, vallahi bir nabız yoklaması yapayım dedim ilana yüksekten koydum ve gitti :)  artık 7.5 arayışımıza devam edecez. @Recep Gül aynen hocam valla öyle yaptılar fıstığı aldılar, kırbacı vuruyorlar şuan :)

 
Hayırlı olsun satışınız hocam. Benzer duyguları bende dahil forumdan birçok arkadaşımız yaşamıştır. Hakikaten Golf farklı bir araç. Kendisine bağımlı kılabiliyor sahibini. Allah daha iyilerini nasip eylesin Hayırlı olsun Tekrardan.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
@Ender sağolun hocam. Vallahi eve geldiğim gibi araba bakmaya başladım :)  bu sefer 7.5 macerası yapacağız gibi duruyor. Golf gerçekten çok başka, şuan başka araba bakasım gelmiyor inanın. @yusufacs yok hocam manueldi. 2014 model, 65 bin km de highline 1.4 tsi arabaya göre bence çok iyi gitti. Renk can alıcı olduğuna bağlıyorum bunu da :)  o paralara 2015 u ledli benzer km de 6.5 ekranlı arabalar var.

 
@bf417 hocam renk iyi güzel hoş ama tam bir eziyet. Tozu hemen gösteriyor, bi yol yap gel her yanı taş izi oluyor sırıtıyor. Ama fiyatı da bu denli oynatamaz. @Serkanasn hocam aybaşında benden çok daha iyisini 100 e vermişti ve üst modeldi sanırım. Bende 450 tl hasar kaydı ve iki parçada da boya vardı ayrıca.

 

Hayırlı olsun hocam.Yeni 7.5 alınca kırmızılı unutulur gider.

Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 

Geri
Üst Alt