Golf 7 aracın tamponunu çarptım ?


Hsari

Üye
Katılım
3 Ocak 2019
Mesajlar
38
Tepkime puanı
7
İsim
HÜSEYİN
Merhaba arkadaşlar,

dün akşam üstü bir hastanenin önünde bilinçsizçe yapılmış tamamen kaldırımla aynı renkte beton duvara tamponu çartım içim gitti sizce masraf ne olur ? Fotoyuda aşağıya bırakıyorum saygılar sevgiler

2C9D10A5-65B4-4BE9-9A0C-925CEF5376C9.jpeg

 
@Hsari Öncelikle geçmiş olsun canınızı sıkmayın tamiratla yapılabilecek bir şey eğer boya yapılmayacaksa 200 liraya yapılabilir.

 
Upvote 0
@Hsari geçmiş olsun.

Kasko mini onarim ile halladebilirler.anlaşmalı mini onarim yapan yerlerle görüşün lokal yapabilirler mi diye. Servis komple boyama işine gider. Max 300 gibi işiniz görülür. Maalesef oluyor böyle şeyler. Allah can sağlığı versin, daha büyüğünden de korusun inşallah.  Kolay gelsin.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
servis tamirat + lokal boya boyu izlenirse yaklaşık 800 tl gibi bi fiyat ister diye düşünüyorum

 
Upvote 0
extra bişeyi yoksa iç taraflarda, 200-250 TL'yi geçmez. ısıtıp düzeltme ve boya işlemi sadece.

 
Upvote 0
hocam istabulda oturuyosaniz isitip düzeltme icin önereceğiniz bir yer var mi?
Maalesef hocam, ben Mersin'de oturuyorum. ama iyi bir kaportacıya giderseniz önceki işlerini de görüp işçilik temizliğine göre aracı teslim eder veya etmezsiniz. temiz işçiliği olan atölye bulmak harbiden zor.

 
Upvote 0
edit : Mersin de oturduğunu atlamışım.

İstanbul da sadece plastik aksamlar için plastik kaynak düzeltme işi yapan bi kaç yeri var. Ümraniye sanayide olana gittim gayet memnun kaldım. plastik tampon tamiri "geçit oto" diye aratırsan gittiğinde memnun kalacağını düşünüyorum. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0

Geri
Üst Alt