Sıfır golf arızalanırsa ne yapmalı


Erh

Üye
Katılım
22 Tem 2019
Mesajlar
31
Tepkime puanı
1
İsim
Erhan
Sifır golf aldım(çok pişman oldum)600 km vites kutusu arızası verdi.dsg.ne yapmam gerekir.bilemiyorum.araç ayıplı mal sayılıyor.fakat değişim için dunyanın parasını istiyorlar.bu işlerden anlayan varsa yardımcı olabilir mi

 
@Erh geçmiş olsun

Emin değilim ama 

Bedelsiz onarim, eşdeğer araç ile değişim ya da bedel iadesi tüketici haklarında olan seçenekler.

 
Araca binmeyin direk mahkemeye verin onarım istemeyin araç bedelini temin edin sonrası sizin kararınız tekrar ya golf alırsınız yada baska bir marka... 

 
@Mmt0634 bana orjinal vites kutusu takalım.yada para iadesi.yada ötv farkı 25000 verin aracı değişelim teklifi verildi.fakat ben aracı aldığımda ötv olmsdığı için almiştım.dediği farkı diye veteyım ki arac bozuk .sattılar.bilemedim.

 
@Erh Ötv bahane etmişler gibi duruyor. Sparis ile mi aldınız,yoksa ellerindeki aracı mı sattılar?

Ayrıca Ötv devlet ile alakali birşey.. Firma ile alakali olmamalı. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Gecmis olsun, uzucu bir durum gercekten.

otv olayinda onlar da biraz hakli cunku aradaki farki devlete oduyorlar(25 cok fazla tabi)  yine de ne yapip edip sifir arac verebilirlerdi.

kesinlikle mahkeme vs ugrasmayip uzlasmaya calisin, sifir arac almaya zorlayin olmuyorsa para iadesi alip yolunuzu bakin her seyde bi hayir vardir neticede.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Erh
@Erh her seçiş bir vazgeçiş vakası.. yinede size en uygun olanı siz karar verirsiniz. inşallah herkes karşılıklı memnun olarak işinizi halledersiniz. 

 
  • Beğen
Tepkiler: Erh
@ahmet306 doğru aslında.  Uğrassak sonuç çıkarmı belli değil.                         kar edek derken zarar edecegiz.sanayıden kurtulak derken sanayıden çıkmıyorum.bugun kendi ustama sorarken galerici geldi.dalga geçiyor sıfır alan bile sanayıden çıkmiyor.vw çıvıttı dedi.

 
@Erh vw alakali olduğundan değil, servis yöneticileriyle alakalı bence. Binlerce insan ötv indirimi diyerek araç alıyor. Daha sonra araçlar ötv'li ya da ötv'siz diye ayırmak mantıksız. Onu karşılayacak bütçeleri yoksa zaten gitsinler dürümcü ya da kar marjı yüksek olan çay kahve satsınlar. Şu basit pazarlamacı mantığıyla insan kandırmalarını anlayamıyorum.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@ahmet306 baska takip ettiğiniz vw sosyal medya varsa bilgi alabiliriz.paylaşırsanız.

 
Otv sizi alakadar etmez hocam siz sonuçta mal aldınız ve mal ayıplı çıktı kesinlikle 25 bin falan vermeye gerek yok paranızı alın ve sizden 25 bin talep ettiklerine dair otv farkı o kağıt da önemli onu da alın tüketici olarak hakkımızı bilmiyoruz sonrasında sizden nasıl otv farkını isterler ayıplı kusurlu ürün için hesap verirler siz sonuna kadar haklisiniz ki bence paranızı alıp 25 bin istediler die 50 bilim tazminat davasi açıp kazanıp bir daha wv nin önünden gecmemenizi tavsiye ederim ama ne yazık ki bende golf den vazgeçemiyorum sinir bozucu bir olay 

 

Vites kutusunu degisin araciniza gonul rahatlığıyla binin bence. 1-2 bakimda hediye isteyin verirler. Vites kutusu degisimi onemli bisey degil. Fabrika cikisli boyle sorunlar yasanabilir sonucta kul yapımı makinalar. Size denk gelnis olmasi uzucu ama kafaniza takmayin. Aracinizda deger kaybina sebep olacak bisey degil.

 

Geri
Üst Alt