Cam filmi tavsiyesi


Abyz0234

Üye
Katılım
4 May 2019
Mesajlar
52
Tepkime puanı
4
Konum
İstanbul
İsim
Ali
Monza marka cam flimi golf 7.5 aracıma en ön 0.50 derece yanlar 2 arkalar 3 numara çekmeyi düşünüyorum ama herkes önünü görmessin diolar sizce 0.50 derece çok karanlık yapar mı? 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Monza marka cam flimi golf 7.5 aracıma en ön 0.50 derece yanlar 2 arkalar 3 numara çekmeyi düşünüyorum ama herkes önünü görmessin diolar sizce 0.50 derece çok karanlık yapar mı? 
Karanlik degil ama isik kirilmasi yapiyor geceleri. Bu nedenle on cama ozel llumar air80 gibi bi film yaptir bence.

 
Şahsi fikrim. 2-3 numara karanlık oluyor  VE  ön arka farklı numaralarda filmleri bir türlü yakıştıramıyorum bizim araçlara...  Sadece arka camı  +0,5  +1 gibi daha kalın tutabilirsiniz, arkadan gelen ışığı kesmede işe yarıyor...

ÖN CAM film önermem. Her ne kadar güneş için faydalı olsa da Kurallar gereği Yasak diye biliyorum. Ayrıca gece yolda ilerlerken ara ara şerit kayboluyor diyenlere de denk geldim...

2-3 gün önce ilginç bir durum yaşadım. Gece, çevirmeden 2 araç peş peşe geçtik. Beni durdurmadılar. Biraderin aracı durdurdular, filmleri söktür demişler.  (tüm camlar 2 numara)
Birader beni aradı, Memura söyle alkolmetre bi kendi üflesin dedim.  :D  

Bende;  Ön camda film yok, yan camlar tamamı 1.5,  arka 2 numara. Memnunum...  

NOT:  Gece çevirmeden geçerken, özellikle aracınızda film varsa tepe aydınlatmayı açmanızı tavsiye ederim. Memur göreceğini görsün, sizde yolunuza devam edin.  ;)    

 
@Golftdi aracımın ön camında lumar air80 film var. ısıyı kesmesi çok iyi. polis çevirmesinde de sıkıntı yaşatmaz. geceleri dışarıdan ön cam koyu duruyor fakat hiçbir şekilde görüşte kayıp yaşanmıyor. 1 senedir bir kez dahi huzursuzluk yaşatmadı. ilk yaptırdığım günün gecesi bi tuhaf geldi oda film altındaki sıvı kuruyunca tamamen geçiyor. şiddetle tavsiye ederim  (y)  

İşinin ehli, işçiliği temiz ürünleri kaliteli bildiğim yer var. ilgilenirseniz yardımcı olabilirim.

 
@Abyz0234 kaliteli cam flim cekersen eyer ön cama içeriden dışarıyı görme sıkıntısı olmaz ustam

 

Geri
Üst Alt