Golf satın alıcam yardımınızı bekliyorum


koserh11

Yeni Üye
Katılım
16 Tem 2019
Mesajlar
7
Tepkime puanı
0
İsim
Mehmet
Selamın aleyküm arkadaşlar X bir galeride golf7 midline 1.6 tdi araçı beğendim  kısmetse cuma günü bir golfe sahip olucam araçın sadece çamurluğu değişmiş harici hatasız olduğu söylendi buda benim için çok sorun teşkil etmedi aracı dışardan beğendim içime sindi. Arkadaşlar araç 2014model ve araçta sis farı var ben bu durumdan biraz huylandım biraz araştırdım midline larda fabrika çıkışı sis farı olmuyor yada opsiyonel olarak olabiliyormu ? acaba aracın ön tamponudamı değişti? satıcı arkadaş tek değişeni çamurluk diyor bu sis farı sonradan takılıyormu takıldığında herhangi bir sorun teşkil edermi arıza ışığı gibi? Arkadaşlar beni bir aydınlatırsanız sevinirim. 

 
Fabrikasyon siparişle takılı geldiyse doğrudur hocam, değilse midline golf e yetkili servisler sis farı takmıyor sorun teşkil ediyormuş Doğuş yasakladı demişlerdi bana. 2014 te İstanbulda sadece Anadolu yakasında bir servis takarız garantisi kendi garantimiz olur Doğuş' un olmaz demişti bende taktırmamıştım.

 
Merhaba,

Hevesinizi kırmak istemiyorum ama galericilerin ne yapıp yapmadığı belli olmuyor. Dikkat edin, iyi şanslar.

 
@pretoria haklısın hocam kimseye güven kalmadı şimdi ön tamponda plastik parça olduğundan çoğu eksper bakmıyor direk plastik yazıp geçiyor.

 
@nebraska yetkili servisi arasam fabrikasyonmu yoksa değilmi plakadan öğrenebilirmiyim. Aracı satan arkadaş orjinal diyor ama diğer ihtimalde kafamı kurcalıyor. 

 
@koserh11 hocam eğer imkansız varsa aracı Tarcanlar ekspertize götürün mutlaka. Ne varsa çıkartır. 

 
@koserh11 Siz ararsanız size bilgi vermezler ruhsat sahibinin araması gerekir, aracı alacağınız yere bu aracın sipariş ve teslim formlarını doğuştan talep edip size vermesini isteyin eğer yan çizerse hanım aradı acil işim var ben bi gidip geleyim deyip satıcının numarasını engelleyin ki sizi bir daha aramasın.

 
Sayín hocam galericilerde,emlakçílarda yalan dolan çok olur.Sizde para oldumu araba bulunur.Çevrenizden araştırín ve en az comfort donanım olsun.Acele etmeyiniz.Forumdan da midline arabalar aylarca bekledi satışını.

Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Benim aracımda mıdline sis farı yok ama bağzılarında var enteresan

 
Tavsiyeleriniz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. 

 
Bildiğim kadarıyla midline a sis farı eklemek için . Bcmin değişmesi gerekiyor ayrıca far anahtarı değişicek.

Galerinin bcmle falan uğraşacağı açıkçası düşünmüyorum bildiğim kadarıyla tamponlar aynı .

İlanı atabilirseniz daha detaylı yorum yapabilirim ..

 

Araç sanırım bu ilan no :695330807

 

Geri
Üst Alt